esadcevikbas isimli üyenin son içerikleri

1. esadcevikbas

Sistemim iyi mi değişliklik yapayım mı

kanka 400 tl var sen bilirsin çok acayip bir şey değişeceğinden değil fakat gskill daha bilindik felan
  2. esadcevikbas

Sistemim iyi mi değişliklik yapayım mı

kanka bence ryzen 7 5700 e yükselt 850 tl fark var zaten birde gskill 8x2 3600 mhz yaptın mı tamamdır
  3. esadcevikbas

Redragon Aryaman k569rgb no device detected hatası

bu klavyeyi yeni aldım ve yazılımını sitesinden indirdim fakat uygulamayı açmaya çalışırken bu hatayı veriyor çözümü var mıdır ?
  4. esadcevikbas

CS2 de 1 ay önce 600fps alıyordum şu an 300 fps üstü çıkmıyor

değil gibimi şaka yapıyosun galiba :D
  5. esadcevikbas

🔍 Herkes Foruma Katıldığı Gün , Dünya Ne Günü Olduğunu Yazsın 🔎

21 Temmuz - Dünya Sağlıksız Yemek Günü: Bu özel gün, sağlıksız yiyeceklerin keyfini çıkarmak ve ara sıra küçük kaçamaklara izin vermek amacıyla ayrılmıştır.
  6. esadcevikbas

Hangi jordan daha iyi

orjinal kardeşim ayakkabı dahisi felan takip ediyosan bilirsin barçın orjinaldır
  7. esadcevikbas

anker Q10 i mi JBL tune 570 mi veya jbl serisinden herhangi biri

knk git kulakiçi al günlük kullanacaksan uzun kullanımda başını ağrıtıyor taşıması ayrı dert sen bilirsin yine de söylemek istedim
  8. esadcevikbas

Adidas ve Nike krampon karşılaştırma ve öneri

knk modelden modele değişiyor iki markanın da çok kaliteli modelleri var
  9. esadcevikbas

R5 5500 yanına ekran kartı önerisi

1080 i sat 3-4 felan eder galiba üstüne 3-4 koy rx 6700xt rtx 3060 ti felan bak
  10. esadcevikbas

Sistemim ne kadar eder?

16-17 sadece kasa tahmini
  11. esadcevikbas

knk zaten öyle bişey varsa neden yeni kart alıyon gtx 1080 güzel sağlam kart
  12. esadcevikbas

knk valla o sana kalmış bende nvidiacıyım ama durumdan duruma değişebiliyor işte faceden gpu world türkiye diye bir grup var orda zaten uzun süredir satıcı olan kişiler bulunuyor referanslarıda bol güvenilir olur tahminim ve uygun fiyatlılar bi bak istersen
  13. esadcevikbas

2060 super vs olabilir veya tam piyasasını bilmiyorum ama 2070
Geri