esan29 isimli üyenin son içerikleri

1. esan29

F/P KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

hocam ilk kez duydum güvenilir midir?
  2. esan29

hocam logitechten çok memnunum fakat elime çok küçük geliyor artık ve kablosuz bir şey istiyorum logitech içinde kablosuza param çıkışmaz malesef hocam bu attığın modelin yazılımı nasıl bi bilgin var mı
  3. esan29

Arkadaşlar 5 senelik yol dostum logitech g102 arkadaşımın tekerleği hakkın rahmetine kavuştu ve artık değiştirme vakti sizden ricam 1-2k arasında ama olduğunca fiyatı düşük tutup fp ye önem vererek makro ve yazılım olarak güzel bir mouse önermenizi istiyorum önerileriniz nedir not...
  4. esan29

MOPED ÖNERİSİ - B SINIFI İÇİN

usta cok para bu ya en dip bütçe arıyorum doğrusu
  5. esan29

MOPED ÖNERİSİ - B SINIFI İÇİN

Merhabalar b sınıfı ehliyetimi aldım araba alamayacağım için şuanlık b sınıfı ehliyetle kullanabileceğim ruhsatta moped olarak gözüken 50cc olarak bir moped arıyorum bu yaz çalışarak almayı kafama koydum fiyat performans bir şey istiyorum beni spordan eve evden işe götürse yeter belki ileriki...
  6. esan29

600 tl kulaklık önerisi

daha ucuzu var mı hocam 1720043100 bu kulaklığı attılar aslında combatry kodu ile 500 tl oluyo dediler ama kod çalısmadı
  7. esan29

600 tl kulaklık önerisi

600 tl ye gaming kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  8. esan29

400-600 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

bu combatry kodu geçersiz diyor ama? 1720041756 süresi mi doldu acaba
  9. esan29

usta pahalı ya
  10. esan29

400-600 tl arası bi bütçem var gaming kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  11. esan29

Juul şarj standı ve podları alabileceğim güvenilir bir site arıyorum

hangi gruplara bakmam lazım tam olarak ne olarak aratmam lazım yani
  12. esan29

Juul şarj standı ve podları alabileceğim güvenilir bir site arıyorum

elimde uk version bir juul bulunmakta fakat şarj ünitesi yok ve yeni pod almak istiyorum ama güvenilir site bulamadım doğrusu bilip alışveriş yaptığınız bir site var mıdır yada istanbul içinde nereden temin edebilirim acaba?
  13. esan29

gümbür gümbür ses verecek kulaklık arıyorum

ya o lafın gelişi dostum doğrusu hani db si kulak sağlığından dolayı fazla kısık olmayan kulaklıklardan bahsediyorum
  14. esan29

2500 işte 1715694336 bütçe kısmına yazmıştım zaten ama
  15. esan29

görünüşü tuhafıma kaçtı doğrusu basstan ziyade ses yüksekliği db olarak daha önemli benim için 1715692962 oyuncu kulaklığı aramıyorum hocam 1715692996 biraz daha bütçem var almışken biraz daha katıp daha da kaliteli bir şey alabilirim aklınızda varsa bekliyorum önerilerinizi
Geri