hocam logitechten çok memnunum fakat elime çok küçük geliyor artık ve kablosuz bir şey istiyorum logitech içinde kablosuza param çıkışmaz malesef
hocam bu attığın modelin yazılımı nasıl bi bilgin var mı
Arkadaşlar 5 senelik yol dostum logitech g102 arkadaşımın tekerleği hakkın rahmetine kavuştu ve artık değiştirme vakti
sizden ricam 1-2k arasında ama olduğunca fiyatı düşük tutup fp ye önem vererek makro ve yazılım olarak güzel bir mouse önermenizi istiyorum önerileriniz nedir
not...
Merhabalar b sınıfı ehliyetimi aldım araba alamayacağım için şuanlık b sınıfı ehliyetle kullanabileceğim ruhsatta moped olarak gözüken 50cc olarak bir moped arıyorum bu yaz çalışarak almayı kafama koydum fiyat performans bir şey istiyorum beni spordan eve evden işe götürse yeter belki ileriki...
elimde uk version bir juul bulunmakta fakat şarj ünitesi yok ve yeni pod almak istiyorum ama güvenilir site bulamadım doğrusu bilip alışveriş yaptığınız bir site var mıdır yada istanbul içinde nereden temin edebilirim acaba?
görünüşü tuhafıma kaçtı doğrusu basstan ziyade ses yüksekliği db olarak daha önemli benim için
1715692962
oyuncu kulaklığı aramıyorum hocam
1715692996
biraz daha bütçem var almışken biraz daha katıp daha da kaliteli bir şey alabilirim aklınızda varsa bekliyorum önerilerinizi