EsatQuaya isimli üyenin son içerikleri

1. EsatQuaya

30k Bütçe ile Üniversite için laptop önerisi

Arkadaşlar selamlar 30k Bütçem var ve üniversite için laptop bakıyorum sizin önerdiğiniz bir laptop var mıdır? Hafif olması önceliğimdir kesinlikle hafif olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim.
  2. EsatQuaya

10000 TL bütçe ile direksiyon önerileri

Peki https://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-pxn-v9-gen2-fiyati,825424846.html buna ne diyorsunuz hocam
  3. EsatQuaya

Kişisel sebepler hocam 2. el ürün almıyorum hiçbir zaman 1769799247 maalesef hocam
  4. EsatQuaya

2. El alamam maalesef
  5. EsatQuaya

Merhabalar direksiyon seti alacağım 10000 lira bütçem var hangi direksiyon setlerini önerirsiniz benim aklımda https://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-rampage-force-v995-fiyati,401005698.html (Rampage Forge V995) var siz ne düşünüyorsunuz
  6. EsatQuaya

Bilgisayarım mikrofonlu kulaklığımın mikrofonunu görüyor ama algılamıyor

eğer başlıkta anlam hatası yapıysam affeyleyin başlıkta da yazdığım gibi giriş ayarlarında mikrofon gözüküyor ama giriş cihazını seçtiğim yerde "mikrofonu sına" diye bir yer var orası gözükmüyor. (diğer aygıtları seçtiğimde gözüküyor) ve discord ta da sesim karşı tarafa gitmiyor
  7. EsatQuaya

Bilgisayar mikrofonu görüyor ama mikrofon çalışmıyor

Bilgisayar mikrofonu görüyor ama mikrofon çalışmıyor, mesela OBS üzerinden kayıt almaya çalışıyorum ayarlara baktığımda "OBS: ŞU ANDA MİKROFONU KULLANIYOR" olarak gözüküyor ancak Mic/Aux sesinde bir ilerleme olmuyor (yani ses gitmiyor)
  8. EsatQuaya

700.000 TL ile 800.000TL ARAÇ ÖNERİSİ

Hyundai Elentra 2016
  9. EsatQuaya

1.5M civarına aile arabası önerisi

Tam olarak piyasayı bilmiyorum ancak Hyundai Tuscon önerebilirim.
  10. EsatQuaya

İncehesap Hazır Sistemlere Termal Macun Sürüyor Mu

Peki boşta 46 derecede çalışıyor bu normal mi, Laptop kullanırken pek sorun etmiyordum da masaüstü hakkında hiçbir bilgim yok
  11. EsatQuaya

İncehesap Hazır Sistemlere Termal Macun Sürüyor Mu

Arkadaşlar sistemim daha yeni geldi, kurdum ve şunu sormak istiyorum. İncehesap Hazır Sistemlere Termal Macun Sürüyor Mu?
  12. EsatQuaya

İncehesap`tan alınan hazır sistem ne zamana gelir

Arkadaşlar şu anda yılbaşı olduğu için sistemin ne zamanada geleceğini tahmin edemiyorum sizce ne zamana gelir
  13. EsatQuaya

Xbox`ta ki oyunu indirmeden hesabı nasıl Ubisoft Connect`e bağlayabilirim

Xbox`ta ki oyunu indirmeden hesabı nasıl Ubisoft Connect`e bağlayabilirim yardımcı olur iseniz sevinirim
  14. EsatQuaya

Çözüldü✓ Bu depolama alanını nasıl geri birleştiririm

Teşekkür ederim işe yaradı
  15. EsatQuaya

Çözüldü✓ Bu depolama alanını nasıl geri birleştiririm

Evet ben nasıl yaptığımı unuttuğum bir şekilde bu 7 gb lik dosyayı ayırdım ve geri birleştirmek istiyorum nasıl alabilirim
Geri