Escaloff isimli üyenin son içerikleri

1. Escaloff

🔥İndirim Bosch 42 Parça Hassas Vidalama - Bits Ucu Seti - 2607002835 584 TL

Teşekkürler lazımdı çektim.
  2. Escaloff

Yardım Kutusu Açılmış Monitör Geldi, Ne Yapmalıyım?

Ölü piksel, ışık sızması ve ghosting kontrollerini yapın. Gelen kabloları kontrol edin, telefonun flaşıyla ekranı kontrol edebilirsiniz çizik vs. var mı diye. Her şey sağlamsa kullanın uğraşmayın iadeyle.
  3. Escaloff

❌İndirim Bitti! 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 300 TL🔥🔥

Aldım bir tane teşekkürler.
  4. Escaloff

🔥İndirim 5060ti, 7500f, 16 GB Ram, 500 GB SSD Sistem - 43 Bin TL (Sinerji)

8 GB VRAM önermiyorum, RTX 5060 Ti 16 GB kullanıyorum çoğu yeni çıkan oyun 12-13 arası kullanıyor.
  5. Escaloff

15-25 Bin TL Arası Telefon Önerisi

Poco M8 Pro mu daha iyi A56 mı? Teknik olarak kısaca bilgi verebilir misiniz? Son kullanıcıya.
  6. Escaloff

Yardım 3 Adet Ölü Piksel Çıktı Yardım Ederseniz Sevinirim?

Amazon'da koşulsuz iade var diye biliyorum, benim monitörde de sorun çıkmıştı iade edip başka monitör aldım. Önerim ürünü direkt iade edin, başka ya da aynı modeli alın. 30 gün iade hakkınız var. Değişim isterseniz teknik servise gidiyor, 0 ürünü teknik servise yollamak çok mantıklı değil bence...
  7. Escaloff

15-25 Bin TL Arası Telefon Önerisi

Merhabalar elimde iPhone 12 mevcut, neredeyse iş harici telefon kullanmıyorum. Şarjı uzun gidecek, uzun süre değiştirmeyeceğim telefon önerebilir misiniz? Youtube ve Whatsapp'a girilecek sadece.
  8. Escaloff

🔥İndirim Asus Prıme Z890m-Plus Wıfı 5400 TL

İşlemci olarak ne önerirsiniz bu anakart için? RTX 5060 Ti var elimde, ileride 5070 Ti geçmeyi düşünüyorum.
  9. Escaloff

🔥İndirim Asus Prıme Z890m-Plus Wıfı 5400 TL

DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum fiyatı nasıl anakartın?
  10. Escaloff

Yardım Düzenli Olarak Fps Düşüşü

Isı değerleri nasıl?
  11. Escaloff

🔥İndirim Kioxia Exceria Basic SSD (2 Tb) 10.499 TL // Amazon 9 Taksit İmkanı

Alınır mı? SSD ihtiyacım var.
  12. Escaloff

Araç Süpürgesi 300 TL

Kasa tozu alınır mı bununla?
Geri