Escanor isimli üyenin son içerikleri

1. E

Sony oyunlarına PC için AMD FSR 3.1 desteği geldi!

Dlss ve fsr görüntüyü bozuyor 4k da iyi bir iş çıkıyor ortaya ben intel Xess kullanıyorum hepsinden iyi. Ayrıca fsr 3.1 gelmeden önce ghost of tsusima daha iyi gözüküyordu. Şimdi bir ghosting efekti eklenmiş gibi hissettiriyor. Sürücü güncellemeden oynadım ama belki ondandır.
  2. E

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

yönetici paneline kadar açılıyor bir sorun yok ama dlss ya da fg kısmı aktif olmuyor.
  3. E

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

ben jedi survivor da kurmak istiyorum amd kartım var ama yapamadım eğer biliyorsan yardımcı olur musun? 1708717781 attığı listede 220'yi kullanmam gerektiği yazıyor kullandım ama dlss ya da fg açılmadı oyun içinde.
  4. E

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Benim anlamadığım şey neden çoğu firmanın bana daha alt yazı desteği bile sağlamadan benden tam fiyat talep ettiği? Yani sen benim ödediğim paranın içinden 15 tane dilin alt yazısı ve dublajı nin parasını alıyorsun ama benim dilime yatırım yapmıyorsun. Dolara geçtikten sonra çevremden kimse oyun...
  5. E

Yardım LG 24gn650-b Alınır Mı?

Ben size tavsiye için değil kendi sorunuma cozjm bulmak için yazdım.
  6. E

Yardım LG 24gn650-b Alınır Mı?

Bende ölü piksel mevcut şimdi LG buna değişim falan vericek mi? Lg 24gn650 b kullanıyorum bende?
  7. E

Üst düzey oyun önerin

A hat in time, one shot, undertale, resident evil 2 remake-7-8, doom eternal, sekiro, dark souls 3, ori and the will of the wisps, to the moon, yakuza 0, skyrim, firewatch, hades, inside, heavy rain, katana zero, portal 2, subnautica, south park the stick of trurth. Her kategoriden var neredeyse...
  8. E

GİTTİ GİDİYOR İADE YAPMIYOR

Çok uzun sürüyor ayrıca bu olaydan sonra başka bir müşteri temsilcisi ile konuştum daha insancıl geçti ama oda ilk konuşandan apayrı şeyler uydurdu ikisi de birbirinden bambaşka şeyler söyledi açtım tüketici haklarını linkini de attım göstere göstere yazdım oda daha fazla yardımcı...
  9. E

GİTTİ GİDİYOR İADE YAPMIYOR

Abi kolay gelsin bir şey danışacağım görürsün görmezsin yazayım ben yine de gitti gidiyor üzerinden monitör aldım lg ultragear 24ng650b. Yaptığım testlerde 1 adet ölü piksel çıktı yeşil şuan birbirimize bakıyoruz. Bende doğal olarak sordum eğer ki ölü piksel çıkarsa iade ya da değişim yapabilir...
  10. E

B450 mi B550 mi tercih etmeliyim?

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b550-a-pro-amd-b550-socket-am4-ddr4-4400mhz-m-2-anakart.html bunu tercih edicektim ama b550 alıcaksam bu mu sizin dediğiniz mi?
  11. E

B450 mi B550 mi tercih etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar başlıkta ki gibi bir sorum var. Başka bir platformda açtığım konu tartışmayla bitti kimisi b450 benim için yeterli dedi kimisi en kötü b550m en iyi b450 den iyi dedi. Ben ne almalıyım? İşlemcim r5 3600 ekran kartı olarakta rtx 3600 düşünüyorum eğer nvidia dediği gibi bitcoinin...
  12. E

Yardım Snowman T6 Ultranın bu kadar ses yapması normal mi?

Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım bu sorunu 2 fan var ya yerlerini değiştirerek çözmüştü çünkü öndeki fan turboda çalışıyordu ve yüzden ses yapıyordu. Bence sende bir dene bana soğutucu önerirken demişti de ben arctis freezer 34 almıştım yinede.
  13. E

Bitcoin ve Oyun ekran kartları ayrı üretilecek!

Ve onlarında stockları biticek ve yine ekran kartı satın alıcaklar çünkü karlı? Adam 10 tane de alsa karttan kar yapıcak 100 tanede alsa neden 100 tane almasın ki? Bence tek çare bitcoin'in değer kaybetmesi.
  14. E

r5 3600 düşük cinebench23 puanı.

sonunda gerçek bir skor görmeyi başardım. 1613350059 Ne zaman undervolt yapsam işlemci kendini kullanamıyor ama stock halinde kullanınca değerler doğru çekirdeklerde 4200 bazen 3600 çalışıyor ama ısınıyor 75 derece oluyor bu voltajlada ana kart alsam düzelir mi mesela s2h alsam?
  15. E

r5 3600 düşük cinebench23 puanı.

2 dakika sistem kararlılık testi 1613346875 Çekirdekler hep 3600 de bu sefer.
Geri