escapefromclarius isimli üyenin son içerikleri

1. E

40.000 TL Bütçe Telefon Tavsiyesi S24+ Alınır Mı? (38.999 TL)

Yarısı vergi zaten. Bizim ülkede 15-20.000 TL den fazla telefona para ayırmak gereksiz
  2. E

Çözüldü✓ Monitör tamir ücreti tahmini?

Monitör kullanım ömrü 10 yıl sanırım. Misliyle değişim iste bence
  3. E

❌İndirim Bitti! Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.143 ₺ !!!!

Anlayınca tekrar mesaj at o halde
  4. E

❌İndirim Bitti! Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.143 ₺ !!!!

Ne alaka Tr de satılan tüm tvlerin panel fiyatı belli
  5. E

Fuzuloto veya katılımevim ile araba almak

Bana mantıklı geldi uygun ödemeleri ama ötv si düşük ticari araç almakta fayda var. Millet ülke her an battı batacak diye bir an evvel takside girip bişeyler almaya çalışıyor. Tam bir kaos yaşanıyor şu an herkes borçlu. Dün haberlerde söyledi sadece bankalarda 3 trilyon kredi borcu varmış . Buna...
  6. E

40.000 TL'ye toplayabileceğim en iyi bilgisayar nasıl olur?

Fiyatlar çok saçma seviyeye geldi. Artık laptop bile masaüstü pc den ucuza geliyor yanında monitor bedava gibi bişey
  7. E

Çözüldü✓ Ekran karti tavsiyesi

9060 xt en mantıklı seçim olur
  8. E

Yardım 50-60K Arası Oyun için Laptop Önerisi

Epey sitesinde filtrele arat hergün yeni kampanya olabiliyor. Genelde msi , hp ve acer markalar oluyor
  9. E

Yardım 50-60K Arası Oyun için Laptop Önerisi

8 gb 4060 ve 16 gb ramli modellere bak. Onlar tam f/p oluyor 40-45 arası bulabilirsin
  10. E

Akdeniz Sanayi Online Garaj rezalet (ANTALYA)

Bir tavsiye üzerine Antalya Akdeniz Sanayide Online Garaj isimli firmaya gittim gitmez olaydım. Tam bir rezalet yaşadım. Araçtaki sorunu çözemedikleri gibi boşuna masraf yaptırdılar bana. İşin garip yanı bana öneren kişide bıraktı orayı benzer olaylar yaşamış. Aklımın almadığı asıl olay bu...
  11. E

Chevrolet Avea 1.4 Alınır mı?

Motor parçaları opel ile ortaksa alınabilir. Parça bol çünkü
  12. E

2013 Linea Motor Uyarısı

Müşür sensör hatası gibi geldi . Ama motor lambası yanmaya devam ediyorsa bence çekici ile servise gitmelisin
  13. E

1m-1.2m araba önerisi ?

Öncelikle bulunduğun ilde usta bulmalısın. Araç markası modeli 2. planda gelir. Burası Türkiye önüne gelen servis açabiliyor malesef
  14. E

SR20DE + LPG’de Dinamik Avans Artışı – Kaç Derece Performans Sağlar?

Bunları LPG yi takan firma gerekli şekilde ayarlar zaten. Sen bu şekilde kurcalarsan arızaya sebep verebilirsin bence
Geri