Haklısınız. Ben bir şey alınca ve eğer ona bir şey olursa başka bir modele geçsem sanki o ilk aldığım eşya gibi ya olmazsa düşüncesi falan sarıyor birde hiç uğraşmak istemem ama mecbur uğraşacağım .
1746992297
Napalım Hocam en iyisi erkenden hafta içi İtopya ile iletişime geçip yollayim ben...
Yok hocam uzaktan belli olmuyor zaten birde üstten bakınca da belli olmuyor ama canımı sıktı bu durum daha alalı 1 yıl 2 ay 3 hafta oldu üzdü yani beni bu durum. Umarım daha fazla ilerlemez yedek monitörde yok elimde ilk monitörüm.
Monitörü 18.02.2024 tarihinden beri kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım. Dün akşam saatlerinde birden monitörün altında yatay çizgiler belirmeye başladı. Garantisi var, İtopyadan almıştım; göndereceğim büyük ihtimalle. Ama şu an kullanmaya devam etsem bir problem yaşatır mı? Çünkü YKS'ye...
Bende bilgisayara yeni PSU aldım Asus TUF 850W 80+ Gold ilginç bir şekilde power tuşuna basıyorum herhangi bir hareket yok ama PSU dan tık tık diye sesler çıkıyor sonra PSU yu tuşundan kapatıp elektriğin komple gitmesini bekliyorum ardından tekrar elektriği verip power tuşuna bastığımda sorunsuz...