esd rpg isimli üyenin son içerikleri

1. E

İşlemci Sıcaklıkları Normal mi ?

Kasadan olabilir, 7600 var, fifada 80 81 görüyordum, şu an 65 66 oldu, yan kapağı açıp bir bak sıcaklık değişimi nasıl, ona göre bakarsın.
  2. E

İşlemci Sıcaklıkları Normal mi ?

Nasıl bir soğutucun var hocam?
  3. E

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 Soğumuyor

MSI Mag Forge 150A B65 kasaya geçtim, 80-82 gören cpu max sıcaklığı en fazla 70 gördü ve oyunda 65-66 gibi takılıyor.
  4. E

70.000 Bin TL ~ Sistem Önerisi

Hocam taksit için ayrı ayrı alman lazım ya da trendyoldan falan.
  5. E

70.000 Bin TL ~ Sistem Önerisi

Kendin toplasan da aşağı yukarı aynı paraya gelebilir ama daha iyi parçalar alırsın bence.
  6. E

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Aldığım kasa kargoya verilmemişti, dün gece ucuzlayınca bir daha geçtim, daha önce aldığınız için iptsl ettik demişler. Ne saçma iş yahu? İlk siparişi iade edip daha ucuza almak yasak mı yani.
  7. E

Pcıe Slotu Mandalı Değişim Maliyeti

Alttakini zorladım o da kırıldı :))) çok adi yapmışlar parçayı. Böyle kullanayım artık.
  8. E

Alttakiler tam aynısı değil ama onlardan birini söküp takabilir miyim?
  9. E

Arkadaşlar ekran kartını sökerken mandal kırıldı. Risk teşkil eder mi? Garanti devam ediyor, göndersem kullanıcı hatası derler, kaç tl isterler? Şimdi tüm parçaları bir daha sök falan zahmete girmeye değmez belki. İki vidaylq sabitliyorum ekran kartını.
  10. E

Teşekkürler hocam.
  11. E

Hocam yani evet aşırı değil ama şu var mx7 macun sürmüşüm, -25 undervolt yapmışım bunlara bakınca fazla. bir de fan sesi huzursuz ediyor.
  12. E

A650BN iş görmez mi ki? Fiyatına göre iyi sanki. E tabii 6 taksit de önemli :)
  13. E

Hocam ben MSI olana rezalet dedin ya, neden yahu? Benim fiyatına da bakınca en yakın olduğum o. Şu an 3800 tl ve 6 taksit. Neden rezalet dedin ki?
  14. E

Hocam şüphesiz öyle de benim şu an temel amaç sıcaklık düşürmek ya o yüzden soruyorum.
  15. E

Bunda 4 fan var ya hocam, msi 6 fan, bu olumsuz bir şey mi?
Geri