Hem Samsung M34 5G hem de Samsung S9 FE ile kullandım şarj hızı başarılı fazla ısınma da yapmıyor ama dediğim gibi benimkinde cızırtı sorunu mevcuttu başka bir modeli daha var iki girişli daha kare gibi olan onu da aldım onda böyle bir sorun yaşamadım
1743356658
Gayet iyi çalışıyor hızlı şarj...
Hocam sizin sorununuzu tam bilmiyorum tabi de bendeki çözüm eğer ryzen işlemci varsa önce monitörü sonra pcyi açmak oluyor böyle boot ışığım yanmıyor. Bundan önce de boot ayarlarını sıfırlamıştım varsayılana, belki öyle düzeltebilirsiniz
Hocam bahsettiğiniz ürün de bu 2 çıkışlısı da var bende, bu çift çıkışlı olan ya hiç yapmıyor ya da yok denecek kadar az cızırtı yapıyor ihtiyacı olanlara tavsiye ederim
Aktif kullanıyorum güzel cihaz her türlü apk uygulama yüklenebiliyor google tv. Arayüz hızı da güzel kapasitesi az ama model farkı olabilir belki 10gb falan bi yeri var şuan
İndirime yorum yapamam da ürün kronik sorunlu zamanında 140TL'ye almıştım 1-2 ay sonra günlük kullanıma bağlı (Oyun olarak EU4 oynuyordum sadece) tekerleği bozuldu çift tıklamaya başladı benzer fiyattaki diğer ürünlere yönelmek gerek
Xiaomi kalemde, kalem üstündeki tuşları yazıyı silecek şekilde ayarlayabiliyor muyuz? Samsungların s-peni öyle mesela o butona silme işlevi atanabiliyor mu bilen varsa çok makbule geçer
Samsung Tab S9 FE+ (45W destekli) ve M34 (25W) destekli iki cihazım var. Bunları kendi destekledikleri Watt oranında şarj edebilir miyim? Bu adaptörle M34 cihazım zarar görür mü? Bilgisi olan varsa yazabilirse çok memnun olurum