Esendereliali isimli üyenin son içerikleri

1. E

Steelseries Qck Large Gaming Mouse Pad Alınır mı ?

bunu sipariş verdim hocam 1759246049 400 tl ye gelmiş oldu
  2. E

https://www.itopya.com/steelseries-qck-large-gaming-mouse-pad_u2913 hocam bunun ile arasında ne farkı var ? 1759224258 hocam üstte atılan Glorious XL daha mı iyi bir seçim olucak o zaman internet de incelemesini pek bulamadım bu modelin
  3. E

Merhaba arkadaşlar az önce Scyrox v6 ve ESPTiger ICE V2 Mouse Skates aldım iyzico üzerinde bonus 200 tl kaldı ortalama 500 600 tl civarında verdiğim sitelerden mousepad önerebilir misiniz? ? Şuan kullanmakta olduğum Mousepad Game-X XXL 90'40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah Gaming.gen.tr pckolik.com...
  4. E

ATK Dragonfly A9 Ultra VS Scyrox V6 Hangisi Alınmalı ?

Merhaba dostlar mouse alacağım ama çok kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz [H3 id='ATK+Dragonfly+A9+Ultra+da+500+mAh+bataryas+ve+3950+Ultra+sensr+cazip+geliyor+53Gr+arl']ATK Dragonfly A9 Ultra 'da 500 mAh bataryası ve 3950 Ultra sensörü cazip geliyor 53Gr ağırlığı[/H3] [H3...
  5. E

WAIZOWL OGM Pro v2 vs WAIZOWL OGM Cloud Crimson Lion

sağolun hocam peki scyrox v6 ile arasında neredeyse 2000 tl fark var verilmeye değer mi yoksa scyrox v6 ve wraith skatez alıp devam mı etmeliyim cashback sayesinde 2500 tl ye geliyor skatez ve scyrox v6.
  6. E

sanırsam hocam Relaxed Claw tutuşum var sence hangisi daha iyi olur ?
  7. E

Arkadaşlar merhaba yeni mouse alacağım ve iki mouse arasında kararsız kaldım araştırmalarıma göre mouse özellikleri aynı sadece kaplama farkı var öneriniz nedir ...
  8. E

Çözüldü✓ NB F80 vesa yerinden gelen gıcırtı

Hocam çok teşekkür ederim içini açıp her yerini yağladım sorunum geçti
  9. E

Tamam hocam WD-40 Siparişi verdim geldiğinde yağlamayı deniyeceğim teşekkürler
  10. E

hocam resmini atabilirmisiniz bağlantı yerlerinin birde vesa kısmındaki alyanla ayarlanan kısmı ne kadar sıktınız monitörü tutmayacak kadar gevşetsem bile ses devam ediyor 1745390514 şu şekilde kurulumunu yaptım sizinkide aynımıdır kurulumunu yaparken farklı bir şey yaptınız mı
  11. E

yok hocam geri gönderdim adamlar sorun yok diyip geri yolladılar sabit şekilde belli süre durunca ses başlıyor bir kaç kere yukarı aşağı yaptığımda anlık sesi kesiyor
  12. E

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce aldığım NB F80 monitör kolunun vesa yerinden yukarı aşağı yaparken çok fazla gıcırtı sesi geliyo zorlanma sesi gibi alyan ile resimde belirttiğim yeri gevşetmeme rağmen sorun geçmiyor kapaklarını çıkartıp makine yağı ile yağladım ses yine devam ediyor aynı sorunu...
  13. E

Gamepower Kizaru Pro ile Gamepower Kizaru Arasındaki Fark Nedir ?

Arkadaşlar arada 100 TL fark var ama tam olarak pro ve normal versiyonun farkını anlayamadım arasındaki farklar nedir ? https://www.gencergaming.com/gamepower-kizaru-pro-siyah-7.1-rgb-gaming-kulaklik https://www.gencergaming.com/gamepower-kizaru-7.1-siyah-surround-rgb-oyuncu-kulaklik
  14. E

1500 TL oyuncu kulaklık önerisi

razer almayı düşünüyorum kullandığım anakart da sıkıntı çekermiyim mikrofon ve kulaklık girişleri ayrı içinden çıkıyor diye biliyorum dönüştürücü
  15. E

1500 TL oyuncu kulaklık önerisi

ses kartı olmaması yüzünden problem yaşarmıyım anakartım H610M H DDR4 hyperx cloud core hakkında ne düşünüyorsunuz birde ikisi arasında kararsız kaldım
Geri