EserBayram isimli üyenin son içerikleri

1. E

Pc açılmıyor(hata tespit için yardımlarınızı rica ederim)

Bugün dikkatimi çekti ekran kartı takma yerindeki clips kısmında ve anakart giriş kısmında sarı ışık yanıp sönüyor.
  2. E

Evet evet durduk yere sorun olması çok ilginç, anlayamadım bende.
  3. E

Yönüne hiç dikkat etmedim birdr öyle deniyeyim birde aldığım soğutucunun clips leri yuvalara denk gelmiyor vidaları biraz gevşetip öyle takabiliyorum ve ardından sabitliyorum. Senin dediğinide yani arka kısımdaki metal plakayı ters çeviripte de deniyeyim
  4. E

Yinede destek vermeye çalıştığın için teşekkür ederim, bu arada işlemciyi söktüm ve pinlerde de herhangi bir bozulma olmamış
  5. E

Keşke öyle olsaydı 😊
  6. E

Denedim sorun çözülmedi malesef, işlemci veya anakart pinlerinde kırılma olduğunu düşünmeye başladım ama çok ta açmaya cesaret edemedim 😄, en kötü ihtimal başka çözüm kalmaz ise bu bileşenleri kontrolnedeceğim
  7. E

Her iki ram i teker teker her iki slot için denedim ama yinede olmadı
  8. E

Bunu denedim ama işe yaramadı malesef, şimdi de biraz vidaları gevşetmeyi deneyeceğim
  9. E

Merhaba, işlemci soğutucusu değiştirdim stok fan dan kuletipi hava soğutucusuna geçtim. Montaj'ı tamamladıktan sonra pc yi çalıştırdığım zaman ekran gelmedi ekran kartındaki rgb ışık yanıyor ve ekran kartı power girişinde ki beyaz ışıkta yanıyor bunun dışında power yetmeme ihtimali olmamasına...
  10. E

Rampage Rogue Oyuncu Kulaklığı Alınır mı?

uzun kullanımda kafayı ağrıtıyormu ? , kavrama hissiyatı nasıl ? ve kırılırmı veya sağlammı ?
  11. E

Rampage Rogue Oyuncu Kulaklığı Alınır mı?

kulaklık almayı düşünüyorum sizce rampage rogue nasıl ?
  12. E

RX 5600 XT Kaç Watt Tüketiyor?

teşekkür ederim <3
  13. E

RX 5600 XT Kaç Watt Tüketiyor?

ekran kartım rx5600 xt kaç watt tüketiğini bulamadım bilen varmı?
  14. E

Çözüldü✓ Sistemim CS:GO'da ani takılmalar yapıyor

merhabalar, öncelikle sistemim da-sistem2 bendede csgo da nadir 5sn lik takılmalar oluyor bazen aşırı derecede can sıkıyor çözümünü bulabilmiş değilim, bi çözüm bulabildinizmi??
Geri