etiket nasıl anlamadım açıklarmısın açarmısın biraz. Diğer tüm ürünlerde ince naylon la kaplanmış Anakart açık yani hiç bir şey yok nerden bilcem ben 2.elmi,teşhir ürünümü,kullanılmış sorunlumu yada Arızalı bozukmu diye
1717270950
İTOPYA dan 6 ürün aldım SIFIR
annem evdeydi hiç birşeyi imzalamamış. beni aradılar metroda çok az çekiyordu konuşamadık zaten Benden onay kodu istedi veremedim, bende faturasız hat var internetım yok dedim TMM abi dedi teli kapattı dahada aramadılar anlamadım bu işi.YURTİÇİ kargo firması
1717269725
maalesef içerdeki poşetde açık saçmalığa bakya
1717269305
İTOPYA dan aldım 6 ürün düzgün 1 tek bu açık . Bide az önce PC HOCASI Foruma da yazdım. KURU CACIK böyle dedi ben anlamadım bu işi ya Anakrtlarda şeffaf yapışkan koruma bandı olmaz. Bende böyle bi video attım cvp bwkliyorum bakalım...
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI II 7600(OC) DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX Anakart
KUTU üzerinde ince şeffaf Jelatin yok ve Ön tarafta ASUS yazılı büyük yuvarlak Koruma bandı yok ne yapmalıyım?
kutuyu açık bir şekilde Koliye bırakmışlar çok korkuyorum endişeliyim Telefon da edemiyorum Saat 6...