S25 fe de 4900 mah batarya var ama yetmezmi hem bataryası aynı gitse bile ekranla kamerası iyiyse sorun olmaz benim için
1778705826
Ne önerirsin şuanda 16e den memnun değilim bütçeyide arttıramıyorum sizce ne alabilirim
Merhabalar bende iPhone 16e var ve pek memnun değilim bütçem düz s25 e geçmek için yeterli değil bende diyorum ki Samsung s25 fe ye geçeyim yada s24 de olur düz model sizce Samsung s25 fe ye geçsem pişman olurmuyum kullandığım iPhone 16e min ne şarjından nede ekranından memnun değilim bilgisi...
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-1440f-rtx-5060-h610m-1tb-ssd-16gb-ram.html
Piyasayı bir süredir takip etmiyorum fakat fiyat iyi gibi geldi paylaşmak istedim MSI shadow ekran kartı iyidir diye düşünüyorum eğer fiyat iyi değilse özür dilerim kusurabakmayın
selamın aleyküm rrane mod paketi indirdim vortex üzerinden hepsi kurulu çakışan dosya felanda yok ama en basit ulak yollaama veya ateşli oklar felan hiçbiri yok neden bide oyunu steamdan açarsam hata veriyor açılmıyor sadece vortex üzerinden giriyor bilgisi olan biri yardımcı olabilirmi lütfen
Annem için alacağım kibar küçük ince bir telefon lazım ekranı amoled veya oled olmalı bu bütçeye uygun hafif küçük bir telefon varmı acaba ne alabilirim kamerası ortalama bişe olsa yeter
Razer blackshark 2v x 2 k civarı bütçem var ve bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz daha iyi seçenek varmı yoksa bu okeymi kullanan felan varsa yardımcı olursanız sevinirim