eskighost isimli üyenin son içerikleri

1. eskighost

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Tek renk modu yok değil mi? Tek renk yanıyor ama nefes alıyor, sabit bir şekilde tek renk yanıyor mu
  2. eskighost

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

ortadaki üçlü tuşlara sağ ve sol olacak şekilde basılı tut geçmezse 1 2 kere tekrar et
  3. eskighost

❌İndirim Bitti! 🔥Claw's Tactical Mortal 2.4 Ghz/bt Çift Kablosuz Gamepad 1199TL🔥

sanmıyorum hocam fasonlar sonuçta Gamepower de tetiklerde de hall var o iyi bir artı combatta da stand, tetiği tuş yapabilme var sticklerde hall var, bide daha ucuzdu mortal aldım kötüyse iade geçeriz sıkıntı yok yorumları olumlu ama
  4. eskighost

❌İndirim Bitti! 🔥Claw's Tactical Mortal 2.4 Ghz/bt Çift Kablosuz Gamepad 1199TL🔥

https://www.hepsiburada.com/claw-s-tactical-combat-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-rgb-sarj-standi-mikro-switch-harici-makro-tusu-hall-3d-titresimli-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-pm-HBC00009YY0PM bu modele bakın bi isterseniz hocam fp olarak bana iyi geldi gözüme kestirdiğimde 1800tl civarıydı dün...
  5. eskighost

❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

görür uçları da epey kaliteli laptop telefon tamirlerini bu setle yaptım
  6. eskighost

Shein indirimli ürünler

son alımlarımızı ne zaman yapmalıyız acaba
  7. eskighost

JBL Tune 720BT - Anker SoundCore Life Q30 Hangisi

Bu model hakkında tecrübem yok. Q30 al geç memnun kalmaman zor, xm5 kullanan arkadaşıma q30 denettirmiştim ve beğenmişti. Benim kulaklığın pedi açılmıştı anker servise yazdım direkt ücretsiz takım yolladılar bunu da belirteyim.
  8. eskighost

JBL Tune 720BT - Anker SoundCore Life Q30 Hangisi

q30 modelinde anc var yolculukta falan çok güzel iş yapıyor sadece dinlediğin şeyi duyuyorsun
  9. eskighost

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

sen ordan alıp kullanırsın güzel kardeşim
  10. eskighost

Hangi bisikleti almalıyım?

Kron alacaksan minimum 150 alın, attığınız ilanda vites sistemi yükseltilmiş bu iyi bir artı fakat bisikletin boyutu size büyük gelebilir 27.5 jant işini eksiksiz görecektir kendini 29 diye şartlandırma. Stok lastikler duruyorsa ilerde continental 2.20 lastik alırsın bisiklet kıyak durur.
  11. eskighost

❌İndirim Bitti! Kahve kargo ücretsiz 1 TL

güzel rage bait
  12. eskighost

🔥İndirim 🔥🔥🔥Attack Shark Cm02 Mousepad 195₺

kolunuzu koyarak oynuyorsanız yüzeyi zımpara gibi ona göre
  13. eskighost

🚦Çin’de Trafik Işıkları İçin Akıllı Navigasyon Sistemi🚦

hemen banlıyoruz efendim hattan ayrılmayın lütfen
  14. eskighost

AJAZZ ak680 max spotify sarkı gecemıyom

atamak istediğin tuşa tıkla sağ alttaki media kutusundan next seç