eskighost isimli üyenin son içerikleri

1. eskighost

2000 Watt Dönüşüm Kitli Ebike İçin Fren Sistemi Önerisi

2000w feci güçlü olur dediğin yükseltmeleri yapman zorunlu gibi bir şey hatta öne 203 220 bile takılır da maşan kaldırmayabilir
  2. eskighost

🔥İndirim Klasse Rgb Mouse Pad 80x30 Cm, 4 Mm Kalınlık 399tl

1 liraya ürün satam çok satanlara girem çakkal olam
  3. eskighost

❌İndirim Bitti! Proplan 10 Kg Kedi Maması 549

evet öyle işin makarasındayım
  4. eskighost

❌İndirim Bitti! Proplan 10 Kg Kedi Maması 549

benim 1 tl lik kara mauspedimi iptal etti adamlara 60k lık makine 1k ya gidiyor ulan emeozon
  5. eskighost

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

hiç kimseye gitmese koymazdı iki koca kutu mal alabilen var benim bi kömür karası düz mauspede mi göz koydunuz :ROFLMAO:
  6. eskighost

Çözüldü✓ Forza Horizon 6 Da Darboğaz Sorunu

bu ayarı nasıl kapattın ben bulamadım
  7. eskighost

Bedava Subnautica 2 (?)

kitaplıkta gözükmüyor
  8. eskighost

🔥İndirim Old Spice Şeffaf Jel Deodorant 70ml 2 adet – 265,02 TL

nightpanter ve bearglove deneyebilirsin
  9. eskighost

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Tek renk modu yok değil mi? Tek renk yanıyor ama nefes alıyor, sabit bir şekilde tek renk yanıyor mu
  10. eskighost

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

ortadaki üçlü tuşlara sağ ve sol olacak şekilde basılı tut geçmezse 1 2 kere tekrar et
  11. eskighost

❌İndirim Bitti! 🔥Claw's Tactical Mortal 2.4 Ghz/bt Çift Kablosuz Gamepad 1199TL🔥

sanmıyorum hocam fasonlar sonuçta Gamepower de tetiklerde de hall var o iyi bir artı combatta da stand, tetiği tuş yapabilme var sticklerde hall var, bide daha ucuzdu mortal aldım kötüyse iade geçeriz sıkıntı yok yorumları olumlu ama
  12. eskighost

❌İndirim Bitti! 🔥Claw's Tactical Mortal 2.4 Ghz/bt Çift Kablosuz Gamepad 1199TL🔥

https://www.hepsiburada.com/claw-s-tactical-combat-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-rgb-sarj-standi-mikro-switch-harici-makro-tusu-hall-3d-titresimli-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-pm-HBC00009YY0PM bu modele bakın bi isterseniz hocam fp olarak bana iyi geldi gözüme kestirdiğimde 1800tl civarıydı dün...
  13. eskighost

❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

görür uçları da epey kaliteli laptop telefon tamirlerini bu setle yaptım
  14. eskighost

Shein indirimli ürünler

son alımlarımızı ne zaman yapmalıyız acaba
Geri