sanmıyorum hocam fasonlar sonuçta Gamepower de tetiklerde de hall var o iyi bir artı combatta da stand, tetiği tuş yapabilme var sticklerde hall var, bide daha ucuzdu mortal aldım kötüyse iade geçeriz sıkıntı yok yorumları olumlu ama
https://www.hepsiburada.com/claw-s-tactical-combat-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-rgb-sarj-standi-mikro-switch-harici-makro-tusu-hall-3d-titresimli-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-pm-HBC00009YY0PM
bu modele bakın bi isterseniz hocam fp olarak bana iyi geldi gözüme kestirdiğimde 1800tl civarıydı dün...
Bu model hakkında tecrübem yok. Q30 al geç memnun kalmaman zor, xm5 kullanan arkadaşıma q30 denettirmiştim ve beğenmişti. Benim kulaklığın pedi açılmıştı anker servise yazdım direkt ücretsiz takım yolladılar bunu da belirteyim.
Kron alacaksan minimum 150 alın, attığınız ilanda vites sistemi yükseltilmiş bu iyi bir artı fakat bisikletin boyutu size büyük gelebilir 27.5 jant işini eksiksiz görecektir kendini 29 diye şartlandırma. Stok lastikler duruyorsa ilerde continental 2.20 lastik alırsın bisiklet kıyak durur.