Eslorex isimli üyenin son içerikleri

1. Eslorex

Tek kanal mı yoksa Dual Channel RAM mi daha iyi performans verir ?

Tek kanal mı yoksa Dual Channel RAM mi daha iyi performans verir ?
  2. Eslorex

Şehir Kurma Oyunu Önerisi

Oxygen Not Included
  3. Eslorex

Sistemime fiyat biçer misiniz ?

Sadece işlemcinin kendisi 2900TL ciddi mi bu fiyatlar ? Intel core i5 8600k coffee lake oc
  4. Eslorex

8GB RAM ile Call of Duty MW Warzone da donma sorunlarına çözüm buldum

Yaklaşık 2 haftadır CoD oynuyorum 8GB RAM ile çok fazla donma yaşıyordum FPS genel olarak iyiydi,2133MHz olan RAM'imimi 2700MHz'e overclockladım ama aşırı fazla etkisi olmadı siz yine de anakartınız destekliyorsa yapın. 2. seçenek ve en etkilisi ise Bilgisayar>Özellikler>Gelişmiş Sistem...
  5. Eslorex

Sistemime fiyat biçer misiniz ?

RAM Overclocksuz 2133 Overclocklu 2900Mhz Kasa Zalman Z11 PLUS
  6. Eslorex

Rust hata

Rustta oyun açılırken Bootstrap Configde kalıyor ne yapabilirim? EasyAntiCheat'i repairlemeyi denedim yine aynı hata.
  7. Eslorex

Hikayeli Oyun Önerisi

Dying Light
  8. Eslorex

Ekipmanlar bölümüne Sanal Gerçeklik kategorisi eklensin.

Ekipmanlar bölümüne Sanal Gerçeklik ya da Giyilebilir Teknoloji gibi vs. kategori eklensin.
  9. Eslorex

2GB ram Ekran kartı yok Oyun Önerisi

GeForce NOW kullanarak istediğini :)
  10. Eslorex

Yardım Sanal Gerçeklik

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Half Life Alyx gibi yeni Sanal gerçeklik oyunları piyasaya çıkıyor fakat bu Sanal Gerçeklik gözlükleri Türkiyede neredeyse bilgisayar fiyatına satılıyor. Sanal gerçeklik gözlüklerinin farklı markalara ve farklı teknoloji mağazalarına göre değişen kalite ve fiyatları...
  11. Eslorex

Öneri Türkiye şartlarında Sanal Gerçeklik mümkün mü ?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Half Life Alyx gibi yeni Sanal gerçeklik oyunları piyasaya çıkıyor fakat bu Sanal Gerçeklik gözlükleri Türkiyede neredeyse bilgisayar fiyatına satılıyor. Sanal gerçeklik gözlüklerinin farklı markalara ve farklı teknoloji mağazalarına göre değişen kalite ve fiyatları...
  12. Eslorex

Yardım Rust - COD:MW gibi oyunlarda takılma sorunu

Sadece Chrome açık kaldığında 4GB ram kullanılıyor,CoD ile birlikte açtığım zaman 7.2GB RAM kullanılıyor (Muhtemelen grafikler düşükte olduğu için) RAM Siparişi verdim önerileriniz için teşekkürler.
  13. Eslorex

Yardım Rust - COD:MW gibi oyunlarda takılma sorunu

Sistem özelliklerim ve sıcaklıkları aşağıda gördüğünüz gibi, FPS açısından aşırı sıkıntı yaşamıyorum fakat Rust ve COD da aşırı fazla donma (özellikle birisi ateş ettiğinde) yaşıyorum. İşlemcim kendinden overclocklu 8GB olan ramimi 2133MHz frekansından 2900MHze overclockladım (iyi bi fark oldu...
Geri