Yaklaşık 2 haftadır CoD oynuyorum 8GB RAM ile çok fazla donma yaşıyordum FPS genel olarak iyiydi,2133MHz olan RAM'imimi 2700MHz'e overclockladım ama aşırı fazla etkisi olmadı siz yine de anakartınız destekliyorsa yapın.
2. seçenek ve en etkilisi ise
Bilgisayar>Özellikler>Gelişmiş Sistem...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Half Life Alyx gibi yeni Sanal gerçeklik oyunları piyasaya çıkıyor fakat bu Sanal Gerçeklik gözlükleri Türkiyede neredeyse bilgisayar fiyatına satılıyor.
Sanal gerçeklik gözlüklerinin farklı markalara ve farklı teknoloji mağazalarına göre değişen kalite ve fiyatları...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Half Life Alyx gibi yeni Sanal gerçeklik oyunları piyasaya çıkıyor fakat bu Sanal Gerçeklik gözlükleri Türkiyede neredeyse bilgisayar fiyatına satılıyor.
Sanal gerçeklik gözlüklerinin farklı markalara ve farklı teknoloji mağazalarına göre değişen kalite ve fiyatları...
Sadece Chrome açık kaldığında 4GB ram kullanılıyor,CoD ile birlikte açtığım zaman 7.2GB RAM kullanılıyor (Muhtemelen grafikler düşükte olduğu için)
RAM Siparişi verdim önerileriniz için teşekkürler.
Sistem özelliklerim ve sıcaklıkları aşağıda gördüğünüz gibi, FPS açısından aşırı sıkıntı yaşamıyorum fakat Rust ve COD da aşırı fazla donma (özellikle birisi ateş ettiğinde)
yaşıyorum. İşlemcim kendinden overclocklu 8GB olan ramimi 2133MHz frekansından 2900MHze overclockladım (iyi bi fark oldu...