EsmerBirBey isimli üyenin son içerikleri

1. E

Üniversitese okumak istediğim bölümü bilmiyorum

Teşekkür ederim hocam söylediğin bölümleri araştırıp daha detaylı düşüneceğim
  2. E

Bilmediğimden soruyorum bilgisayar bölümü yanlış hatırlamıyorsam 2 dal ı kapsıyordu değil mi hem yazılım hem donanım ama yazılım daha ağır basıyordu diye biliyorum
  3. E

4 senelik okumak istiyorum ama kıbrısta olduğum için buradaki bölümler İngilizce muhtemelen hazırlık ile beraber 5 sene olucak 1745785194 O daha çok yazılım tarafına kaymıyor mu 1745785252 Puanlık bir sıkıntım yok kıbrısta olduğum için türkiyede ki gibi bir sisteme tabi tutulmuyorum
  4. E

Arkadaşlar öncelikle selamlar yakın zaman içerisinde üniversiteye gideceğim ve okumak istediğim bölümü hala bilmiyorum. Yapmak istediğim şey daha çok bilgisayar donanımı ile ilgili bilgisayarın yazılım tarafına çok içli dışlı olmamakla beraber uğraşmakta fazla istemiyorum ama yazılıma nazaran...
  5. E

Arkadaşlar eski flörtüme hediye almam lazım yardım edin

1000 liraya kadar çıkabilirim 1735013526 Çok mantıklı ama örmez 1735013564 Fazla iddialı gibi trabzonlu bir de peşime aşiret takmayim şimdi djdhakndhsjskcmakz 1735013623 Vurulursam iade yapıyor musunuz 1735013645 Parfümü çok fazla vardır diye tahmin ediyorum kız sonuçta
  6. E

Arkadaşlar eski flörtüme hediye almam lazım yardım edin

arkadaşlar şuan bir arkadaş grubu içindeyim 6 kişiyiz ve aramızda yıl başı çekilişi yaptık benim hediye alacağım kişi benim eski flörtüm ve aramız çok iyi değil aynı zamanda kızın konuştuğu biri var yakında değiliz yani iddialı bişey olmaması ama ertesi gün unutmamasıda lazım yardımlarınızı...
  7. E

Bağlantı hızı alınan iletilen attırma

arkadaşlar öncelikle selamlar ve iyi akşamlar eskiden bilgisayarımda bağlantı hızı alınan ve iletilen gösterilen yer 100mbs tarzındaydı ancak bilgisayarımı sıfırlandıktan sonra bu 10mb ye düştü ve bu internetimi sınırlıyor internet paketim 50mb eski bilgisayarımda windowsdan bi ayarlardan...
  8. E

FC 24(FIFA 24) maç öncesi antrenman yapınca XP gelmiyor

FC24 oyununda bir oyuncu oluşturup kariyer modunu başlattım ancak ne kadar yeni kariyerler başlatsamda maç öncesi antrenmanlardan XP gelmiyor ve oyuncum gelişmiyor sadece TD ilişkisi artıyor...
  9. E

Öneri rtx 4060 mı yoksa rx 6700 xt mi

anladım anlaşılan amd ekran kartlarında hala driver sorunu mevcut ancak eskisi kadar değil kafayı rahat ettirmek için nvidia uzun vadeli bişeyde amd daha iyi gözüküyor
  10. E

anladım teşekkür ederim driver sorunu düşük modelli olan amd ekran kartlarında devam ediyormuş sanırsam hala örnek rx550 gibi
  11. E

Asus RX 6700 XT DUAL-RX6700XT-12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı : 12.899,00 TL iken RTX 4060 galax tarzı markalarda 10k bandında ve msi, asus ve gigabyte gibi daha bilindik markalarda 14k bandına kadar bulabiliyoruz. performans açısından RX 6700 xt daha önde gibi duruyor ancak hala driver...
  12. E

Çözüldü✓ amd ryzen 5 5600 için en uygun ekran kartı

teşekkür ederim cevaplarınız için. eskiden amd ekran kartı kullanıyordum ve sürekli oyunlarda ekran kartı devre dışı kalıp çöküyordu. o yüzden biraz daha para verip nvidia alıp kafamı rahat ettriceğim.
  13. E

galax markasını çok bilmiyorum soğutması fan sesleri vs. iyi midir? hocam
  14. E

selam arkdaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi amd ryzen 5 5600 için 1920x1080 çözürlüğünde dar boğaz yapmayacak bir ekran kartı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim (BÜTÇEM: max 15k)
  15. E

amd serisi stok fan farkı

bu işlemci icin onerebilecegin bi fan var mı direk ürün yada tür olarak
Geri