Merhaba arkadaşlar, işim ve projelerim için yeni bir İ7 laptop bakıyorum ancak bir başka modeli İ7 Ultra ya da Evo ile aralarındaki fark nedir öğrenmek istiyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Sizin 4000 serisi ekran kartlarınızda zaten fg frame generation özelliği bulununan dlss 3 var o mod önceki versiyona sahip Rtx 2k 3k ya da gtx 1000 serisi gibi kartlara frame generation özelliği sağlamak için yapılmış bir mod. Yani sizde o moddan iyisi zaten var sadece dlss ve frame generation...
Merhabalar 1 adet AXEN AX43DIL13 televizyonumu ETS DCS gibi oyunlarda monitör olarak kullanmak istiyorum ancak bu televizyonun Hz ve Ms değerlerini bilmiyorum internette yalnızca “400hz (yazılım)” yazdığını gördüm ancak ne anlama geldiğini bilmiyorum. TV’ler oyunlarda çok sorun yaratırmı yoksa...
Merhaba arkadaşlar vatandan aşağıdaki sisteme bakıyordum ancak birçok kişi PB psu sakın alma dedi ben ise fiyatı uygun olduğu ve çok ağır işler oyunlar oynamayacağım için almayı düşünüyordum ancak gerçekten hiç alınmaz seviyemedimidir PB psular ve başıma hangi sıkıntılar gelebilir yardımcı...
Merhaba arkadaşlar aşağıda bulunan linkteki pc alınır mı? kronik sorunları olan parçaları varmıdır bu fiyata gerçekten iyi mi? amd hiç kullanmadığım için sizden öneri almak istedim teşekkürler.
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-sapphire-rx-7600-8gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html