esostas isimli üyenin son içerikleri

1. E

İ7 İle İ7 Ultra Arasındaki Fark Nedir?

Merhaba arkadaşlar, işim ve projelerim için yeni bir İ7 laptop bakıyorum ancak bir başka modeli İ7 Ultra ya da Evo ile aralarındaki fark nedir öğrenmek istiyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  2. E

Çözüldü✓ Hangi Ekran Kartı Alınır? RTX 4060 - RTX 3060

Msi ventus 2x pek önerilmiyor genelde ama ben kullanmadım bilemiyorum.
  3. E

DLSS to FG mod RTX ekran kartı

Sizin 4000 serisi ekran kartlarınızda zaten fg frame generation özelliği bulununan dlss 3 var o mod önceki versiyona sahip Rtx 2k 3k ya da gtx 1000 serisi gibi kartlara frame generation özelliği sağlamak için yapılmış bir mod. Yani sizde o moddan iyisi zaten var sadece dlss ve frame generation...
  4. E

DLSS to FG mod RTX ekran kartı

İndirdiğiniz modu fsr ile frame generation sağlamak içinmi indirdiniz?
  5. E

Sığınma talebinde nasıl bulunabilirim

İsveç bayılır o işlere
  6. E

Sığınma talebinde nasıl bulunabilirim

Kürt olman ne değiştiriyor?
  7. E

Çözüldü✓ Televizyonun Hz ve MS Değerini Nasıl Öğrenebilirim

Sağolun çok teşekkür ederim.👍
  8. E

Çözüldü✓ Televizyonun Hz ve MS Değerini Nasıl Öğrenebilirim

Merhabalar 1 adet AXEN AX43DIL13 televizyonumu ETS DCS gibi oyunlarda monitör olarak kullanmak istiyorum ancak bu televizyonun Hz ve Ms değerlerini bilmiyorum internette yalnızca “400hz (yazılım)” yazdığını gördüm ancak ne anlama geldiğini bilmiyorum. TV’ler oyunlarda çok sorun yaratırmı yoksa...
  9. E

Thermaltake S200 TG vs Xigmatek Blade Mesh

çok teşekkür ederim hocam cevabınız için.
  10. E

Thermaltake S200 TG vs Xigmatek Blade Mesh

Merhaba arkadaşlar kasa topluyorum iki seçeneğim var birincisi Thermaltake S200 TG 650W: https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-s200-tg-650w-80plus-argb-4x120mm-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html İkincisi Xigmatek Blade Mesh 650W...
  11. E

Power Boost O Kadar Kötümü?

Merhaba arkadaşlar vatandan aşağıdaki sisteme bakıyordum ancak birçok kişi PB psu sakın alma dedi ben ise fiyatı uygun olduğu ve çok ağır işler oyunlar oynamayacağım için almayı düşünüyordum ancak gerçekten hiç alınmaz seviyemedimidir PB psular ve başıma hangi sıkıntılar gelebilir yardımcı...
  12. E

AMD Ekran Kartlı Sisteme Yorum İstiyorum

Anladım hocam çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
  13. E

Saatli bomba derken nasıl hocam biraz daha açabilirmisiniz 1720165550 Ne gibi sorun yaratabilir hocam?
  14. E

Teşekkür ederim👍
  15. E

Merhaba arkadaşlar aşağıda bulunan linkteki pc alınır mı? kronik sorunları olan parçaları varmıdır bu fiyata gerçekten iyi mi? amd hiç kullanmadığım için sizden öneri almak istedim teşekkürler. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-sapphire-rx-7600-8gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Geri