Garantisi maalesef yok.
1791359737
Mavi ve yeşilde problem mi var
1791359813
Düşmeyle hafif kavis oluşmuş ve köşesi ezilmiş orayı bir kurtarsam düzelecek gibi de bilemedim
Asus ROG Strix g18 laptopum var. Darbe sonucu ekranın kenarında hafif eğilme ve buna bağlı ışık sızması oluştu. Aşağıda görselleri bulabilirsiniz. Koyu ekranlarda öyle k göze çarpıyor diğer renklerde herhangi bir problem göremedim. Bunu acaba düzeltebilir miyim? Özellikle bilgisayar tamirinden...
Bundan 6 yıl önce arkadaşıma eğer harcamamayı becerebilirse almasını ve aylık aldığı parayı altına yatırmasını söylemiştim. Çocuk şu an o altından kazandığı parayı yiyor.
Hocam hatırladığım kadarıyla panelleri ve birçok özelliği aynıydı. Hangisi daha ucuzsa onu alın diyorlardı. Kasım yaklaştı kasımda daha ucuza alınabilir ikisi de
Naçizane fikrim artık bilgisayar mühendisliği, YBS vb. okunmamalı. Piyasa iyi değil. Tecrübeli isen piyasada güzel işler var fakat ilk işe başlamak epey zor. hele ki İstanbul dışında yaşayanlar için daha zor. bu bölümler altın dönemini covid zamanı yaşadılar, atı alan Üsküdar'ı geçti ve bitti...
Bildiğim kadarıyla yırt dışı telefonun IME'si TR'de bir baz istasyonuna bağlandığı anda operatörler 4 aylık süreyi başlatıyor. Kullanım hakları da yıl başında yenileniyor. Giriş çıkış yapmakla yenilenmiyor. Ha bazen 4 ay yerine 5-6 ay veya daha fazla kullananları duydum. Şansına göre diyorlardı.
TCL modelleri için yerel kanallarda ve maçlarda pek iyi olmadığıyla ilgili yorumlar görmüştüm. Upscaling konusunda çok iyi değil anladığım kadarıyla. Haricinde platformdan dizi film izlemek için epey iyi yorumlarını da gördüm. Ben de düşünüyordum kafam bulandı sonra.