esrarengiz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Laptopumun Ekranın Darbe Kaynaklı Işık Sızması Oluştu Nasıl Giderebilirim?

Monitörle kullanıyorum en olmadı bir süre Dursun bakalım.
  2. E

Yardım Laptopumun Ekranın Darbe Kaynaklı Işık Sızması Oluştu Nasıl Giderebilirim?

Garantisi maalesef yok. 1791359737 Mavi ve yeşilde problem mi var 1791359813 Düşmeyle hafif kavis oluşmuş ve köşesi ezilmiş orayı bir kurtarsam düzelecek gibi de bilemedim
  3. E

Asus ROG Strix g18 laptopum var. Darbe sonucu ekranın kenarında hafif eğilme ve buna bağlı ışık sızması oluştu. Aşağıda görselleri bulabilirsiniz. Koyu ekranlarda öyle k göze çarpıyor diğer renklerde herhangi bir problem göremedim. Bunu acaba düzeltebilir miyim? Özellikle bilgisayar tamirinden...
  4. E

Yardım Kyk Kredisi İhtiyaç Olmasa Bile Alınır mı ?

Bundan 6 yıl önce arkadaşıma eğer harcamamayı becerebilirse almasını ve aylık aldığı parayı altına yatırmasını söylemiştim. Çocuk şu an o altından kazandığı parayı yiyor.
  5. E

Iffalcon 65u95a Vs TCL 65c6k Hangisini Önerirsiniz ?

Hocam hatırladığım kadarıyla panelleri ve birçok özelliği aynıydı. Hangisi daha ucuzsa onu alın diyorlardı. Kasım yaklaştı kasımda daha ucuza alınabilir ikisi de
  6. E

Vatanbilgisayar 15000tl Paraf Puan Kampanyası

Parafly yeni kart kampanyası vardı bir ara. Onunla birleşiyor mu ki?
  7. E

❌İndirim Bitti! Goodram 64gb 6400mhz Cl32 26.669 TL

Sistem kurma durumum olsa hemen almıştım şu an mesela.
  8. E

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

Naçizane fikrim artık bilgisayar mühendisliği, YBS vb. okunmamalı. Piyasa iyi değil. Tecrübeli isen piyasada güzel işler var fakat ilk işe başlamak epey zor. hele ki İstanbul dışında yaşayanlar için daha zor. bu bölümler altın dönemini covid zamanı yaşadılar, atı alan Üsküdar'ı geçti ve bitti...
  9. E

Yurtdışı Telefon Kullanımı

Bildiğim kadarıyla yırt dışı telefonun IME'si TR'de bir baz istasyonuna bağlandığı anda operatörler 4 aylık süreyi başlatıyor. Kullanım hakları da yıl başında yenileniyor. Giriş çıkış yapmakla yenilenmiyor. Ha bazen 4 ay yerine 5-6 ay veya daha fazla kullananları duydum. Şansına göre diyorlardı.
  10. E

Yurtdışı Telefon Kullanımı

Bildiğim kadarıyla senden seneye sıfırlanıyor sadece.
  11. E

TCL TV LER VATAN BİLGİSAYAR İNTERNET MAĞAZASINDA %15 İNDİRİMDE

Mağazada denemekte fayda var. Belki o kadar da sorun değildir.
  12. E

TCL TV LER VATAN BİLGİSAYAR İNTERNET MAĞAZASINDA %15 İNDİRİMDE

TCL modelleri için yerel kanallarda ve maçlarda pek iyi olmadığıyla ilgili yorumlar görmüştüm. Upscaling konusunda çok iyi değil anladığım kadarıyla. Haricinde platformdan dizi film izlemek için epey iyi yorumlarını da gördüm. Ben de düşünüyordum kafam bulandı sonra.
Geri