biostan hiçbir fan ve işlemci ayarı yapmadım
1746523481
boşta genelde 45-50 arası
fortnite ,cyberpunk, cs gibi çoğu oyunda açılırken yapıyor
çözünürlük 2k
1746523515
corsair 3000d rgb airflow
Arkadaşlar merhaba 1-2 gün önce yeni bir sistem topladım ama oyunlar açılırken lobiye gelene kadar kısa süreliğine 80-90 derecelere çıkıyor oyuna girdiğimde düzeliyor bu normal mi sıkıntılı bir durum mu veya BIOS'tan yapmam gereken bir ayar vs var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese iyi akşamlar 95k bütçem var hazır kasa alacağım bu iki model arasında kaldım. Bu fiyatta 9070 XT mantıklı mıdır veya 5070 Ti almaya değer mi yorumlarınızı bekliyorum.
hocam bu monitörü düündüm başta ama birçok ölü pixel problemi okudum soğudum biraz
1742151194
bende gözükmedi alma seçeneği ama anlamadım 1-2 gün içinde alırım muhtemelen teşekkürler
Herkese merhaba yeni sistem toplayacağım 2k 240 hz ıps monitör arıyorum lakin baktığım monitörlerde kimisinde ölü pixel problemi kimisinde ghosting problemi var kafam biraz karışık açıkçası...
Arkadaşler merhaba 9070 XTli bir sistem toplamayı düşünüyorum işlemci olarak da Ryzen 7 7800x3D düşünüyorum ama ısınan bir işlemci soğutma için hava soğutucu yeter mi bilemedim aklımda Thermalright Phantom Spirit 120 EVO soğutucu var yeterli olur mu veya sıvı soğutucu almak şart mı...