essedir isimli üyenin son içerikleri

1. E

Netspeed VDSL internetim gün içerisinde defalarca kez kopuyor

sorun da burada başlıyor zaten. Yaklaşık 6 aydır devam eden şikayet talebime rağmen onların demesine göre hala ekiplerin evime gelmesi için gereken şartlar sağlanmamış. Gelmeleri için daha ne olması gerekiyor anlamadım
  2. E

cevabınız için teşekkürler. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda çözüm için hızımı 70mbpsden 35e düşürmüşlerdi ama bu sorunumu çözmedi malesef
  3. E

Merhaba uzun bir süredir internetimde sürekli kopmalar oluyor. Her arayışımda bana sadece modemin fişini çekin 30sn bekleyin modem resetleyin çözüm arıyoruz bi süre bekleyeceksiniz gibi anlamsız cevaplarla geldiler. Şikayet edeceğimi belirttikten sonra ertesi gün sihirli bir şekilde uzun süredir...
  4. E

Çözüldü✓ 25.000 TL MONİTÖR HARİÇ SİSTEM ÖNERİSİ

sanırm bunu alacağım, teşekkürler 1715091190 İlgi alaka gösteren herkese teşekkür ederim iyi forumlar
  5. E

4060 için pek iyi konuşmuyorlar ya bellek yetersizliği varmış ne kadar doğru acaba? 1715088343 ekran kartı nvidia veya amd olması fark etmez ama işlemci için 5600e kesin gözüyle bakıyorum ya.
  6. E

Selamlar arkadaşlar. 25.000 TL'ye kadar Ryzen işlemcili sistem önerileri yapabilir misiniz? Bu bütçe ile Rdr2 seviyesinde oyunlarda problem yaşamadan oynayabileceğim bir sistem dizilir mi?
  7. E

Çözüldü✓ Kasayı parçalarına nasıl ayırabilirim?

Teşekkürler valla bu kadar kolay olacağını tahmin edemezdim çok yordu 😄 1707463714 Cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar
  8. E

1707463191 Bu şekilde kasa, ama açamadım bir türlu 1707463301 Bulamadım orayı
  9. E

Ön tarafında üç tane fan var, onları sökmek istiyorum
  10. E

Merhabalar, kasamı temizlemem gerekiyor ama bu vidayı açamadığım için fanları sökemiyorum, buna uygun hangi aparatı kullanabilirim? Cevaplarınız için teşekkürler
Geri