sorun da burada başlıyor zaten. Yaklaşık 6 aydır devam eden şikayet talebime rağmen onların demesine göre hala ekiplerin evime gelmesi için gereken şartlar sağlanmamış. Gelmeleri için daha ne olması gerekiyor anlamadım
Merhaba uzun bir süredir internetimde sürekli kopmalar oluyor. Her arayışımda bana sadece modemin fişini çekin 30sn bekleyin modem resetleyin çözüm arıyoruz bi süre bekleyeceksiniz gibi anlamsız cevaplarla geldiler. Şikayet edeceğimi belirttikten sonra ertesi gün sihirli bir şekilde uzun süredir...
4060 için pek iyi konuşmuyorlar ya bellek yetersizliği varmış ne kadar doğru acaba?
1715088343
ekran kartı nvidia veya amd olması fark etmez ama işlemci için 5600e kesin gözüyle bakıyorum ya.
Selamlar arkadaşlar. 25.000 TL'ye kadar Ryzen işlemcili sistem önerileri yapabilir misiniz? Bu bütçe ile Rdr2 seviyesinde oyunlarda problem yaşamadan oynayabileceğim bir sistem dizilir mi?
Merhabalar, kasamı temizlemem gerekiyor ama bu vidayı açamadığım için fanları sökemiyorum, buna uygun hangi aparatı kullanabilirim? Cevaplarınız için teşekkürler