est76 isimli üyenin son içerikleri

1. E

İkinci El 4060 Fiyatı Uygun Mu

4060 8 gb kullanan birisi olarak soyluyorum fırsat buldugumda ikinci elden 10 civarı satıp 9060xt yada indirim falan gelirse belkide 9070 E yukselticem
  2. E

İkinci El 4060 Fiyatı Uygun Mu

yuh buna bu para hayatta verilmez 8 GBsa bu fiyata rezillik zaten 16gb olansada cok mantıklı degil ikinci el 9060xt16gb bak derim
  3. E

Frame Gen’İ Hangi Oyunlarda Açıyorsunuz?

oney nasıl aciyoruz
  4. E

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

arabayla dolmusla ne alakası var biri telif hakkı biri her urun başına maliyeti olan bisey nasıl aynı kefeye koyuyosun
  5. E

kâfirin maii müslümana helal ne demek abicim nerden duydun boyle biseyi kendi kendinize dinle ilgili seyler uydurmayin
  6. E

telif hakkından para kazanmaya calismadiginiz surece hırsızlık sayılmaz bence bunu banka soymak ile es deger tutmakta cok abartılı oyun korsanlamak hirsizliksa eger tarayicinizda adblock eklentisi kullanıyorsanız mp3 sarki indiriyorsaniz windows lisansına 10 bin verip almiyorsaniz sizde...
  7. E

RTX 5060tı 16gb Vs RX 9060 XT

arada 6 bin lira fark var bence 9060xt daha mantikli
  8. E

2. El Msi GTX 1650 Kaça Gider

acelem yok
  9. E

2. El Msi GTX 1650 Kaça Gider

bende 9060 xt gecmeyi dusunuyorum duz 4060 var 2.5 yili doldurdu garanti falan bitti kutulari duruyor sicaklik degerleri iyi durumda portlarda falanda sikinti yok ederi ne kadardir assagi yukari 1780410984 markasi palit
  10. E

Valorant Parça Ban Yeme

sıkınti kardesim cok ucuza filan mı veriyor bence baskasindan al alabiliyosan
  11. E

Yardım Nb F80 Vida İçin Yardım

plastik yukselticiler var onlarla takabilirsin gerci monitorun vidasiyla takmissin cok farketmez
  12. E

2k Monitör Önerisi Pivot 9 K Bütçe

nasil2k abi kac inc kac hz ona gore soyliyelim
  13. E

4050 Laptopta Horizon 6 Almak?

iyi ayar cekersen fazlasini bile alirsin bence
  14. E

Bu Devamsizlikla Sinifta Kalirmiyim

gec kalirsan bile patlarsin mudur yardimcinla konus ona gore hareket edersin suan tam sinirdasin yarim gun yok yazilsan sinifta kaliyorsun
  15. E

Öneri Direksiyon Seti Önerisi 10-13 Sıfır

kotu kardesim kotu V10 pro varken boyle dandirik setlere bakmayın bile
Geri