est76 isimli üyenin son içerikleri

1. E

8 Ay İçerisinde 70 Tane Oyun Bitirmişim Acaba Bu 8 Aylık Süre Zarfına Göre 70 Tane Oyun Çok Mu Fazla veya Az ?

yuh 70 tane oyunu 8 ayda nasil oynadin ya ayda 10 oyun nerdeyse bravo valla
  2. E

Öneri Ucuz Gamepad Önerisi

o daha da iyi hocam hayirli olsun 1500 2000 tl arasinda boyle gamepadler varken f710 almak tesla varken ayni fiyata toros almak gibi bisey
  3. E

Aldığım Klavyeler Bir Süreden Sonra Bozuluyor

valla ben 2-3 sene once 250 liraya mi ne alibabadan bi mekanik klavye almistim hala tas gibi calisiyor odan asiri tozlu falan olabilirmi
  4. E

Çözüldü✓ Logitech Dfgt Nasıldır

ne oynayacaksin ona gore olabilir ets2 tarzi direksiyonu aniden ve hizli cevirmedigin oyunlar oynayacaksan dfgt isini gorebilir ama ben f1 iracing oynarim asettoda drift atarim diyosan en az v10 pro al
  5. E

Öneri Ucuz Gamepad Önerisi

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamepower-force-rgb-pc-kablosuz-fiyati,1213985516.html 1784531307 f710u falan bine katlar bine
  6. E

10 Bin Liraya Monitör ve Ekipmanlar Nasıl?

https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik 900 liraya edx/edc pro veya kz dawn o fiyatlara bulabilirsin
  7. E

Valorant'ta Hangi Envanter Tercih Edilmeli?

yazi tura at
  8. E

2k
  9. E

ne kadar ucuz ve kac hz lazim ne icin kullanicaksin
  10. E

bence kulaklik haric secimler iyi bu butcelerde iem kulaklik almak daha mantikli bence
  11. E

T98 Ferrari 296 Gtb İçin Yardım Lütfen

ne dedigin anlasilmiyor ama eger oyunun icinde direksiyon donmuyo demeye calistiysan forzada oyle bi sorun var donmuyor
  12. E

6k Bütçe ile Hangi Monitörü Tavsiye Edersiniz ?

lenevo 25-10 ve 24g4hre kontrast oranli ikisindede 1000:1 parlaklik 300cd panelleri farkli heralde yada ben yanlis baktim
  13. E

Rust İndirimdeyken Alınır mı?

rust niye amerikada yuzde 75 indirime giriyo trde yuzde 50 indirime giriyo bilen varmi dunyadaki neredeyse en pahali indirimli rust fiyati trde
  14. E

6k Bütçe ile Hangi Monitörü Tavsiye Edersiniz ?

bunun olayi ne cidden bilmedigim icin soruyorum kontrast orani falan daha iyi degil hz iyi degil pivot degil wled oldugu icinmi
Geri