Selamlar dostlar . Öncelikle kulaklığı kız kardeşime alacağım. Yüksek ses , bass gibi özelliklere çok gerek yok . Jbl 520bt istiyor ama fiyati çok yüksek . Bu fiyat araliginda önerebileceginiz Bluetoothlu kulaklik varmidir ?
Selamlar dostlar. Bilgisayarımı eskiden bilgisayarcı bir abime toplattim . Bilgisayara GTA 5 yüklemişti . Orijinaldir büyük ihtimal . Orjinalse online nasil giris yapabilirim . Orjinal olup olmadigini anlamanin bi yolu varmidir ? Online kısmında "GTA Online oynamak için Social Club'a giriş...
Ekte ki gibi 3 oyunu almak istiyorum . Yüksek fiyatli 1-2 oyun degilde düşük fiyatli 5-10 oyun olsun mantigindayim . Önerebileceginiz baska oyun varmıdır ? Türü farketmez .
https://ty.gl/zqwek56t4f Öncelikle selamlar dostlar. Klavye fiyatları çok uçmuş durumda . Beni 1-2 sene götürecek bir klavye arıyorum. Klavyeye vuran , kıran bir insan değilim . Masamda küçük zaten. %60 bir klavye şart oldu . Bütçe olarak bu 600TL üzerine çıkamam . Ama önerdiginiz ekipmanlarin...
Klavye fiyatlari aşırı uçmuş durumda ve ucuz bişeyler bakiyorum . Klavyeye öyle abanan vuran vs gibi bi insan degilim beni 1- 2 sene götürür mü ? Çok kararsız kaldım mouse olarak steelseries rival 3 te karar kıldım. Sizce mantıklımı yada önerebileceginiz baska ekipman varmıdır