Esweep isimli üyenin son içerikleri

1. Esweep

Tamide Veli Onaysız Hesaba Para Gönderebilirmiyim

Hayır gönderemezsin. Veli onayın olmadan çoğu şeyi gerçekleştiremezsin.
  2. Esweep

Asus Tuf Gaming B850m-Plus Wifi AMD Anakart 🔥 9997 TL

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-tuf-gaming-b850m-plus-wifi-amd-anakart-1249810.html Geçenlerde 9500 TL'ye düşmüştü. Şimdi yine fena fiyat değil bence.
  3. Esweep

2 Döner Parasına Kablosuz Mouse Klavye

2 günn dürüm yemeyeceksin bunu alacaksın kardeşim. (Günlük iş için yeterli bu arada)
  4. Esweep

Matx Kasalara 9070xt Sığar mı?

şuan belirli bir bütçe ayırmadım ama diyelim ki bu kasayı alacağım (bunu alacağımdan değil bunu bulduğum için)
  5. Esweep

inceledim, bir çok kasaya baktım ama çoğunda 140 x 150 x 86 mm yazıyor fakat görüntüsüne göre boyutu pek inandırıcı gelmedi bende sorayım dedim. bu faydalı yorumun için çok sağol
  6. Esweep

Merhaba, kasa alacağım ama bütçe kısıtlı olduğu için mATX olsun dedim fakat bu beraberinde kafama sapphire pulse 9070xt sığar mı diye bi soruyu taktı. Ekran kartı kasaya sığar mı sığmaz mı?
  7. Esweep

RX 9070 XT icin en iyi işlemci

5800x3d tercihimdir.
  8. Esweep

Max 3k TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

açık kalması sorun değil ya aynısı benim bozduğumu söylediğim kulaklıktada oluyordu :D ama çok sıkıntı olmuyor. Bu nasıldır sizce https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001
  9. Esweep

Değerlendirmelerin çoğu iyi gözüküyor listeme aldım sağolun Aşırı iyi bişeye ihtiyacım yok. Bu arada IEMden kastınız nedir?
  10. Esweep

fiyatına göre müthiş görünüyor. wraithin ön siparişteki kulaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  11. Esweep

X9 4Kya var bütçemide çok genişletemem maalesef
  12. Esweep

anlıyorum...
  13. Esweep

aynen
  14. Esweep

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Bence değil çok fazla söylenen bir söz ve evet bunu bende kullanacağım oyuna para vermek bizi oyunun sahibi yapmıyorsa oyunu nasıl indirirsen indir hırsızda sayılmazsın. Steamden indireceğin bir oyunu crack indirince maddi açıdan güzel bir kazancın olur. Ayrıca zaten bu fiyatlandırmalar...
  15. Esweep

Merhabalar. 2 senedir Jbl 570BT kullanıyordum ve en sonunda bozmayı başardım :) Hem müzik dinlerken hemde oyun oynarken kullanabileceğim kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir?
Geri