eswong isimli üyenin son içerikleri

1. E

RGB bağlayamıyorum

2 gündür uğraşıyorum kafayı da yemek üzereyim az kaldı gerçekten. Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar
  2. E

RGB bağlayamıyorum

Kasa öyle bir lanet çıktı ki normalde arkada bulunması gereken bahsettiğiniz rgb kontrol kartı bile mevcut değil. Ön LED den kastım attığım fotoğrafta rainbow efektli görünen yer. Orta oval şerit.
  3. E

Gözüm bozuldu galiba

Takmazsan artmaz muhabbeti doğru değil hocam. Astigmat zaten daha çok genetik ve büyümeye bağlı bir rahatsızlık olduğu için ister istemez büyüyor o derece. Ben de ilk başlarda çıkarıyordum sadece bir şey okurken vs takıyordum artık sürekli takıyorum gözlüğü. Ayrıca sağ gözde miyop başlangıcı da...
  4. E

RGB bağlayamıyorum

Hocam peki AuraSync özelliğini ARGB olmayan bir üründe nasıl kullanacağız. RGB yazan hemen her şey artık internette fix rainbow efekti. ARGB nin 3, RGB nin 4 pin olduğunu biliyorum fakat bu kasada neyi nasıl bağlayacağız da ön led bari çalışsın..
  5. E

Gözüm bozuldu galiba

Uzun süre gözü yoruyorsan ve yordukça artıyorsa Astigmat belirtisi olabilir. Bende de var zıkkım oradan biliyorum. Sabah kalkıp gözlüğü taksan da göz adapte olana kadar her şey flu...
  6. E

RGB bağlayamıyorum

1593559294 Kasa RGB kontrolcu bulunmuyor yada ben bulamadım.. Nereden bulaştık anlamadım ki..
  7. E

Arkadaslar buyuk ihtimal ryzen 7 2700 x aliyorum

3600 ya da 3600x almanız daha yararlı olacaktır. Yeni topladığım sistemde uzun süre araştırdıktan sonra 3600 tercih ettim. Ayrıca oyun için kullanacaksan R5 serisi 7 serisinden pek de farklı değil.
  8. E

RGB bağlayamıyorum

Selamlar PowerBoost VK-P3302P ARGB kasa aldım, sistemi içine yerleştirdim fakat bir sorunum var. RGB leri bağlayamıyorum anakarta. Nasıl bağlayacağımı da anlayamıyorum. Egzoz fanı ARGB ve kasa önündeki led şerit ARGB,diğer fanlarda ışıklandırma yok. 2 Parçayı birbirine bağlayıp sonrasında mı RGB...
Geri