bu mousea özel şu mousepadi kullan diye bi öneri veremez kimse sana, oynadığın oyuna ve hızlı mı yoksa kontrollü bi mousepad mi arıyorsun onu söylemen lazım
nvdianın teknolojisi ve geriye dönük desteğinin üzeceğini düşünmüyorum ben olsam 3060ti alırdım zaten bu kartlarla 1080 ultra oynarsın güncel oyunları dlls...
6700XT=3070
AMD nin driver sorunlarıyla uğraşmayı göze alırsan ki hiç gerek yok 6700XT alabilirsin şahsen tercihim 3060Ti dan yana olurdu.
Düz 3060 olsa o...
monitör muhtemelen sıradan bi 144hz model 2.5dan onu saysan ki bu bile fazla olabilir , sistemin kalanına 11.5 normal bi fiyat bence hem ikjnci el hem de...
eğer bütçene uyuyorsa alabilirsin ama 5075b de düşünebilirsin aralarında bi uçurum yok ikisi de var elimde. Birisi daha kaliteli daha oturaklı hissettiriyo...
Birisi genel kullanım ve kaliteli bir hissiyat için diğeri de performans için . Hissiyatı güzel olsun güzel dursun istiyorsan M1W performans istiyorsan Fun 60
olayı bu değil dandik olduğu için böyle kaliteli bi side print keycapte sadece harflerden ışık geçer , bunlar ince plastik kullandığı için her yerden ışık...
yani satarken belki zorlanırsın çünkü 27 inch 1080 pek tercih edilen bi çeşit değil ama fiyat farkı vermeyeceğin için ucuza verir kurtulursun öyle bi...