eternal_snow isimli üyenin son içerikleri

1. eternal_snow

🔥İndirim Yemeksepeti Market Bedava Ürünler

bizim burdakinde direkt bu ürünler yok herhalde isimlerini yazınca çıkmıyo
  2. eternal_snow

Bu iki klavye arasında kaldım yardımcı olur musunuz bütçe 4500 tl

Bu paralara kesinlikle alınmayacak iki klavye bunlar , sana tek artıları eğer ki ekosistemine sahipsen ışık senkronizasyonu olur başka da bi şey olmaz
  3. eternal_snow

Yuki afşin 250 ne kadar eder

çin malı motosikletler özellikle de böyle az bilenen ve tercih edilmeyen bi türse ikinci elde para etmiyor pek
  4. eternal_snow

Yuki afşin 250 ne kadar eder

50 60 veren biri çıkarsa direkt elinden çıkar kurtul
  5. eternal_snow

IEM kulaklık önerisi 1500 tl yurt içi veya yurtdışı

https://www.elitmuzik.com.tr/kz-zsn-pro-2-iem-kulak-ici-hibrit-kulaklik?gad_source=1&gad_campaignid=22432779568&gbraid=0AAAAADLPCJhmagvXiJ-Bc6z9I0yT5Nxjg&gclid=Cj0KCQiAuvTJBhCwARIsAL6DemikN_9NARAQhmXgxNPLYrJWjVNbS_AceqOrAfHQYeDzOYdEUiIYiWAaApWtEALw_wcB bundan kullanıyorum baya memnunum
  6. eternal_snow

🔥İndirim 🔥🔥🔥Logitech G403 Hero 1099 TL (SAKIN SAKIN KAÇIRMA) 🔥🔥🔥

başlığı açan satıcının kendisi mi :D
  7. eternal_snow

🔥İndirim Asus TUF Gaming K3 Gen II Hatsune Miku Edition RGB Klavye 3.999 TL

parasını zerre hak etmeyen bi malzeme
  8. eternal_snow

🔥İndirim 🔥Razer Basilisk V3 Pro 35K 5500 TL🔥

aralıktan beri kullanıyorum hala bembeyaz elinizi düzgün temizlerseniz ve mousea da iyi bakarsanız bir sorun yaşamazsınız
  9. eternal_snow

🔥İndirim Baseus 10000mAh Powrbank (30W) 599₺

20000 lik versiyonunu kullandım macbook air i bile şarj ediyordum tavsiye ederim
  10. eternal_snow

🔥İndirim Aula F87 Mavi-Beyaz 1.999 TL

apex 3 ün steel series ürünü olmasından başka hiçbir özelliği yok boşa para vermek olur bu tarz bi mekanik klavye her türlü daha mantıklı
  11. eternal_snow

Aula f75 2.180 TL 3x taksit

2 yıl bire bir değişim garantisi vermesi de güzel bi şey tabi
  12. eternal_snow

Aula f75 2.180 TL 3x taksit

gaming gen trde de var sıfırları 2200 civarına farklı renklerde oraya da bakılabilir taksit olayı nasıl bakmadım
  13. eternal_snow

Bu klavye sizce alınır mı?

bu zamana kadar kullandığım klavyeler arasında hz farkını hiç hissetmedim sadece manyetikle mekanik arasında belirgin bir fark var o kadar
  14. eternal_snow

Yardım Royal Kludge R75 Blackberry Mousse RGB Türkçe alınır mı ?

Güzel bir klavye ama fiyatı pahalı bence bu fiyat bandındaki klavyelere tek artısı VİA ile programlanabiliyor olması
  15. eternal_snow

Bu klavye sizce alınır mı?

R75 versiyonunu kullanmıştım eğer 1200 1300 bandına alacaksan oldukça güzel bir klavye ama daha fazla vereceksen ikinci el F75 daha makul bi seçenek olabilir, ucuz manyetik klavyeler performans olarak çok stabil olmayabiliyor alacak olursan almadan önce iyi bir araştırmanı tavsiye ederim
Geri