series s televizyon ekranında oyunda ışık yansımaları ve yeşil şeyler olunca onun etrafında vs. şeyler ortaya çıkıyor televizyonla mı alakalı bilmiyorum
1722329218
televizyon ile alakalıymış
1722329240
ginede nasıl yapabileceğim biliyor musunuz?
baya pahalı ama ben bunu biliyorum ben başka istiyorum bunun dışında var mı bildiğiniz
şunuda biliyorum x/s logolarında çalışmıyo ama ben ginede olmayanlarında deneyeceğim o yüzden 256 falan istiyorum
biliyorsunuz depolaması az ve ben bu sorunu çözmek istiyorum ben bunu nasıl yapıcam hard diskle falan 256 gb lık önerebilir misiniz lütfen
kimse bir şey demezse baya bir vaktimi alıcak bu
saçma gibi gelicek ama cidden böyle bişi oldu mu bilmiyorum
john seedin bölgesinde ölünce ekranda bir şeyler yazıyodu bende onları okuodum kendi kendime din olup olmadığını tam bilmiyodum ama şuandada bilmiyorum
ortada öyle bir şey yok demi cidden korkuyorum :d
Merhaba laptopumda uzun zamandır windows etkinleştirilmedi hatasını görüyorum ve windowsumu etkinleştiremiyorum bunu nasıl yapabilirim yardım eder misiniz
sorun gider tuşuna basınca gidip orjinalini alın diyor lütfen yardım eder misiniz
1721146256
+ olarak windows, cihazınızda herhangi bir ürün...
merhaba bugün remmant 2 oynayacaktım ve böyle bir sorun çıktı
sistemimde directx 12 olduğuna eminim ve en son ekran kartı driverlerina sahip olduğumada eminim nasıl yapabileceğim bunu?
Merhaba son günlerde kendime series s almayı düşünüyorum boş zamanımda oynamak için çok oynamam zaten bazı sorularım olucaktı
orjinal fiyatı ne kadar emin olamadım ama sanırım 15-16k civarında bilgilendirirseniz mutlu olurum
internet üzerinden sipariş etmeyeceğim bu yüzden bana ucuz ve güvenilir...