ethereal80 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bozulan askerlik tecili tekrar tecil edilir mi?

3-4 ay önce 2028'e kadar olan üniversite tecilimi bozdurdum, yoklama muayene vs. yaptırdım celp tercihini de yaptım fakat askere gitmekten vazgeçtim, daha sınıflandırma sonucu açıklanmadı tekrar tecil edebilir miyim?
  2. E

ithalat yoluyla kaydedilen imei ne demek?

tekrar sorgulattım, marka-model kısmında başka bir telefon modeli yazıyor benim telefon samsung b310e, imeide samsung gt-s3353 yazıyor, klonlanmış sanırım ilerde kapanma sorunu vs. çıkarır mı?
  3. E

ithalat yoluyla kaydedilen imei ne demek?

yakında askere gideceğim için bugün telefoncudan tuşlu bir telefon aldım, satıcı telefonun yurtdışı olduğunu, 6 ay kullanıp, 6 ay sonra ikinci sime takmamı söyledi, evde imeisini sorguladım iki simde de ithalat yoluyla kayıtlı yazıyordu, daha sonra kendi garantili xiaomi telefonumu da...
  4. E

CS-GO harita çok geç yükleniyor

denedim
  5. E

CS-GO harita çok geç yükleniyor

Gigabyte b450m-k anakart Ryzen 5 5500 işlemci Gskill ripjawsv 2*8 16gb ram Kioxia 1tb m2 SSD Sapphire pulse RX 6650xt Xigmatek grip 600w PSU+kasa Sistemim bu şekilde CS-GO'yu ilk açtığımda sıkıntı olmuyor, maçın açılması 2-3 sn sürüyor fakat ikinci, üçüncü oyunlarda çok geç açılıyor veya hiç...
  6. E

Minecraft düşük fps sorunu

Optifine kurdum, şu an fancy'de 18 chunk, 800-1000fps arası alıyorum.
  7. E

Minecraft düşük fps sorunu

Gigabyte b450m-k anakart Ryzen 5 5500 işlemci Gskill ripjawsv 2*8 16gb ram Kioxia 1tb m2 SSD Sapphire pulse RX 6650xt Xigmatek grip 600w PSU+kasa Sistemim yukarıda belirttiğim gibi, cs-go da en yüksek ayarlarda ortalama 250-350fps arası alıyorum, asetto corsa 550fps, valorant 300fps ama...
  8. E

Kmspico bulut sıfırlama ile silinir mi?

hocam, ALLAH razı olsun kurtuldum şu kmspico illetinden, yardımcı olduğunuz için çok sağolun
  9. E

format attıktan sonra detaylıca kontrol ettim hala retail key giriliydi, slmgr upk yaptım anahtarı sildim, şu an kontrol ettiğimde windows 10 ürün anahtarı bulunamadı yazıyor, yani şu an kmspico denen laneti tamamen sildim değil mi? eğer silindiyse sağlam lisanstan oem key alacağım.
  10. E

temiz kurulum yaptım, kontrol ettiğimde Windows bildirim modunda yazıyor, silindi mi şimdi bu
  11. E

bulutla sıfırlıyorum şu an böyle de olmaz mı?
  12. E

Bilgisayarımı toplaması için bilgisayarcıya vermiştim fakat içine kmspico yüklemiş bulut sıfırlama yaparsam silinir mi? oem key gireceğim.
  13. E

Gigabyte b450m-k'da XMP var mı?

Intel XMP 2.0 Ram'i, AMD XMP ile kullanabilir miyim peki?
  14. E

Ben Intel XMP ile XMP aynı mı diye sordum, konuyu dikkatle okusan görürdün, ayrıca verdiğin D.O.C.P bilgisi yanlış, bilgini düzelttim sadece, neden bu kadar yükseldin?
  15. E

Dostum yanlışın var gigabyte'larda EXTREME MEMORY PROFILE yazar
Geri