Everest EverBook EB-15R03 i5-1135G7 16GB 500SSD 15,6'' FullHD FreeDOS Taşınabilir Bilgisayar… https://amzn.eu/d/2G4wYoc
Hocam bu üründe olabilir. Ara sıra indirime düşüyor. Ben 1 hafta önce 9499tlye almıştım. İndirimde denk gelirse yapıştırın.
Bu kulaklıklar açısından bilgim pek yok ancak yakın zamanda çıkan Galaxy Buds FE modelini de incelemenizi öneririm. 100 dolar fiyatla çıktı 1 2 hafta önce. Ülkemize 1700tl fiyat ile gelmiş.
Hocam benim anladığım SSD sorunlu değil ancak tam kavrayamadığım için bilmiyorum açıkcası. Çünkü şu an taş gibi ve sorunsuz. Ancak 1 ay öncesine kadar illallah ettirmişti. Bilgisayar değiştirdikten sonra sorunum kalmadı. Belki de oturmasıyla alakalı bir durumdur. Vidayı bekleyin eğer hala sorun...
Anakartın kullanım kılavuzunu incelerseniz dual kullanım için 1-3 mü yoksa 2-4 slotlarının mı iyi olduğu yazıyordur. Büyük ihtimalle 2. ve 4. slotlara takmanız daha iyidir. Aynı modeli aldığınız için aynı frekans ile çalışıyorlar bir sıkıntı yaşamazsınız. Farklı olsa da zaten düşük olan hızda...
Hocam bende birebir aynı sorunu yaşıyordum Lenovo IdeaPad Gaming 3 ile. Yine vida yoktu anakart üzerinden tam olmayan rastgele bir vida ile oturtmuştum. Sonrasında bir çözüm bulamadım. Ben amazondan alalı 1 ayı geçmişti o yüzden iade vs bakmadım bile. Bilgisayar slotunu denedim sorun yoktu...