Ethn0siDe isimli üyenin son içerikleri

1. Ethn0siDe

30 bin TL Telefon Tavsiyesi

Kamerası iyi olsun, depolama en az 256 olsa iyi olur ama telefona bağlı 128 de olabilir. Oyun da çok oynuyorum ona göre de öneri olursa daha iyi olur.
  2. Ethn0siDe

Tıraş Makinesi Önerisi

Bütçe: 1500 (2000'e çıkabilirim) Çok bilgim olmadığı ve ilk defa alacağım için danışmak istedim. 1500 TL altı olsa daha iyi olur ama derseniz ki 1500 üstü ama kesinlikle bunu al o zaman 2000'e çıkabilirim.
  3. Ethn0siDe

Adana'da Halka Açık Saha Var Mı

Arkadaşlar Adana'da Halka açık, kendi başımıza futbol oynayabileceğimiz idman yapabileceğimiz saha var mı? Biliyor musunuz? (Futbol)
  4. Ethn0siDe

EA FC 25 Almalı Mıyım Beklemeli Miyim

Aynen öyle yapacam
  5. Ethn0siDe

Maalesef yapacak bir şey yok
  6. Ethn0siDe

Bayram harçlıklarını harcayacaz biraz :). Bir de yazın çalışırım biraz
  7. Ethn0siDe

Bu kalsın istiyorum diğeri çıkınca da diğerini alırım nolcak
  8. Ethn0siDe

Arkadaşlar EA FC epicte 800 TL 12 Haziran'da bitiyor. Sizce EA app veya steamde tekrar indirime girer mi alayım mı? Online için değil de kariyer modu hoşuma gidiyor o yüzden almak istiyorum. 26 Haziran'da steamde yaz indirimleri varmış.
  9. Ethn0siDe

Halı Sahada Ücretsiz Antrenman Yapabiliyor Muyuz

Kendi başıma antrenman nerde yapabilirim tavsiyesi olan var mı?
  10. Ethn0siDe

Halı Sahada Ücretsiz Antrenman Yapabiliyor Muyuz

Arkadaşlar halı saha sahipleri tek başına ücretsiz antrenman yapmak için izin veriyorlar mı? Sahibe göre değişiyor mu sormam mı lazım? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  11. Ethn0siDe

Xbox 360 Kırılmaz Mı?

Geçenlerde Xbox live indirimi gelince sorun verdi, güncellemeyi yapamadım, depolama aygıtı bulunamadı diyor. İki kolu da bozuk o ayrı mesele, hem kırılabilir değilse yenisini almak istiyorum ki yenisini almak için paraya ihtiyacım olacak. Yoksa ben de isterim tutmayı. Ayrıca 2. El, temiz ne...
  12. Ethn0siDe

Xbox 360 Kırılmaz Mı?

Onu biliyorum, destek bu yaz kesildi. Oluyorsa jtag veya rgh yaptırcam, baktırcam onun için. İnşallah olur, yoksa satmak da ayrı sıkıntı.
  13. Ethn0siDe

Xbox 360 Kırılmaz Mı?

Jtag de 8. Aydan sonra olmuyor diyorlar o nasıl olcak
  14. Ethn0siDe

Xbox 360 Satış İçin Tavsiye

Xbox 360 E model 500 GB satma durumum olabilir. 2 joystick vardı ama 2 si de bozuk. Yeni joystick olarak kablolu olanı alsam yine satmam mümkün mü? Veya herhangi bir yerde kolları tamir ettirmem mümkün mü?
  15. Ethn0siDe

Xbox 360 Kırılmaz Mı?

E model Xbox 360 var bende. Üretim tarihi 2014 10. Ay, rgh 3 için anakartın Corona olması lazım, ki ben ne olduğunu bilmiyorum bunlar dışında kırmak için herhangi bir yol var mı?
Geri