Merhabalar eski kulaklığım kırıldığı için yenisini almak istiyorum. Karşıma çok fazla Razer BlackShark V2 Pro çıkıyor sizce almaya değermi ?
Değmezse alabilinecek başka aynı bütce civarında kulaklık önerirseniz sevinirim.
Anakartımı işlemcimi ve ramimi 1 ay önce değiştirdim ve değiştirdikten sonra yaklaşık 1.5 sonra yükledim .Galiba yine donuyordu başlarda ama bukadar fazla değildi
1740262986
Bir sorun bitse diğeri başlıyor CS de anlamadım valla çok garip.
CS2 oynarken arada bir takılmalar giriyor 5 6 round da bir ve bazen de maç sonuna doğru tamamen donuyor ardından 1 dkka falan butun PC 1 FPS oluyor.
Metni yazarken tekrardan dondu maçta olmama gerek kalmadığını fark ettim. Başka hiçbir oyunda falan olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Oyun ağırlıklı kullancaksan r7 7800x3d 7900x3d yerine daha fazla tercih ediliyor diye biliyorum (Öyle olduğunu duydum %100 öyle oldugunu söylemiyorum). Ayrıca tr fiyatlarını bilmiyorum ama ryzen 7 9800x3d 22 -23 k civarlarında galiba belki onuda düşünebilirsiniz.
Merhabalar Cs2 de girdi otomasyonu hatası alıyorum. Oyunda bir anda lobiye atıyor ve bu bir maç içinde 2 3 defa oluyor. Snap tap ile alakası olabilirmi ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Klavyem: Razer Huntsman V3 pro
8000hz de oldugunun farkında değildim sonrasında farkettim oyuzden 😁
1737407571
anladım teşekkürler mouse hz okadar etkildiğini düşünmüoyrdum öğrendiğim iyi oldu.
İyi akşamlar herkese,
Bazı oyunlarda örnek olarak Cyberpunk2077 ve Fortnite da 8000 hz da oynanmıcak derecede drop oluşuyor fakat 2000 hz yada 4000 hz aldığımda sorun ortadan kalkıyor. İnternetden biraz araştırdım bunun sebebi işlemciye çok fazla yük binmesi diyorlar. Bu doğrumu doğruysa bir...
Neden bilmiyorum ama yaşadığım yerde şuan 7900x3d daha pahalı sanırsam stokları bitmiş. 9800x3d satın adlım teşekkürler bilgilendirmeler için.
1737062930
bir süre kullanıp 9800x3d yi 9950x3d çıktıktan 4 ay sonra ona geçeceğim. Teşekkürler bilgilendirme için.