bende yurt disindayim , ikinci el 13 pro maxi 500 dolar civarina aldim ama sifirdan bir farki yok ve butun arkadaslarim 14 / 15 pro max kullandigi icin farklarini az cok biliyorum , bana kalirsa 13 pro max normal 14 den daha iyi fakat ekrani daha buyuk bildigin uzere . Ben tekrar telefon alacak...
kanka bende roaktan surecimde protein tozu ve pre workout takviyesi aldim fakat kan degerlerim surekli cok saglikliydi , benim surecim 7 ay surdu ve gectigimiz ramazan ilaci ihmal etmeden kullandim sadece saatleri arada 12 saat olacak sekilde degistirdim ve en az 3l suyu iftardan sahura kadar...
ben aralikli cheat mealda en fazla 1 paket cips yada 1 kulah dondurma yiyorum asiri asiri etki yapmio ama gene yapio fakat definasyondan sonra yazin asiri sekerli ve yagli beslenmeme ragmen alisinca bir sey olmuyor
1708100832
evet yedigin seyler sadece tetikleyici olabilr
cheat meali biraz abartmissin kanka 200g seker bana kalirsa asiri cok , daha fazla sekerli beslenme bol su ic ve antrenman da yapma doktora gidene kadar
palworld suanda cok populer oldu bende arkadas grubumla beraber gunde 2 saat kadar oynuyorum ayrica bu oyuna ek olarak phasmaphobia oyununa da bir bakin derim eger gerilim ve gizem oyunlarini seviyorsaniz
kanka fazla seker her zaman zarar , bu kalp sorunu ciddi bir sey olabilir saglik aksatilmiaz bir doktora gorun derim fakat benim dusuncemle fazla seker yemedigin icin ufak bir etki yapmis olabilme ihtimali var bende definasyon bitirip seker veya asiri yagli seyler yiyince karnim agriyordu ve...
turkiyede yasamiyorum fakat turkiyede nasil kapali daha once video gormustum hakkinda , bana yurtdisindan da onerebilir misiniz butcem tl ye cevirlmis haliyle 1500tl fakat yazin turkiyeden de alabilirim onerebilirseniz
Merhaba arkadaslar yakin zamanda kendime bir akilli saat almayi dusunuyorum butyce 1500 tl yi gecmeyecek apple watch ultra benzeri ve apple pay kulanabilecegim akilli saat var midir
sahsen bende bi kulakliga o kadar verilir mi diyordum fakat cidden verilirmis aklinizda bulunsun uzamsal ses ve gurultu engelleme cok ayri seviyede ama bu fiyat bandinda ben daha once jbl tws 200 kullandim gayet guzel hicbir sikintisi yok
bende attack shark x3 aldim 1500tl ye geldi dun , bu fiyatta bende konu actim arastirma yaptim m800 pro ve x3 arasinda kaldim fakat goruntu ve bataryadan x3 tercih ettim