etto isimli üyenin son içerikleri

1. etto

Harici uydu alıcısı önerileri

Herkese merhaba, televizyonum için harici hd+kaliteli bir uydu alıcısı arıyorum. Fp önerileriniz bekliyorum.
  2. etto

Pc için fp gamepad önerisi

Herkes merhaba. Fifa 24 için pcde kullanabileceğim fp bir gamepad arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  3. etto

Leptop için SSD önerisi

Laptobum için 512 GB fiyat performans SSD önerilerinizi bekliyorum
  4. etto

Leptop için şarj adaptör önerisi

Siteleri çalışmıyor hocam şu an, tekrar kontrol edeceğim ama teşekkür ederim
  5. etto

Leptop için şarj adaptör önerisi

Lenovo İdeapad Gaming 3 leptobum için 175W şarj adaptörü arayışındayım. Önerilerinizi bekliyorum
  6. etto

Lenovo İdeapad Gaming 3 şarj sorunu

Servisi aradım fakat cihaz yurt dışı olduğu için değişim yapmıyorlar. Orjinal veya kaliteli bir adaptör de bulamadım onlineda
  7. etto

Çözüldü✓ Şarjdayken şarjı bitiyor

Leptobumun şarjı oyun oynarken şarjda olmasına rağmen azalıyor. Bunun çözümü için ne yapmak gerek ?
  8. etto

Lenovo İdeapad Gaming 3 şarj sorunu

Merhabalar. Leptop'um şarjdayken şarjı bitiyor. Oyunlardan istediğim performansı alamıyorum ve şarjı bitti için sürekli bir tedirginlik yaşıyorum. Cihaz yurtdışından satın alındığı için sağolsun Lenovo ilgilenmiyor. Şarj adaptörüm 135 W. Daha yüksel bir W değeri olan adaptör alsam sorun çözülür...
  9. etto

Çözüldü✓ Lenovo İdeapag Gaming 3 şarj sorunu

Onlara ulaşım yine Lenovo sayfasında mı sağlanıyor ?
  10. etto

Yurt dışından alındığı için Türkiye'de garanti kapsamında sayılmıyormuş. Saçma ama yapabilecek bir şey yok...
  11. etto

Lenovo İdeapad Gaming 3 170W şarj adaptörü nereden alabilirim ?

Selamlar. Levono İdeapad Gaming 3 cihazım için 170W şarj adaptörü almak istiyorum. Mevcut 135W adaptör var ve American type. Cihaz yurt dışından satın alındığı için garanti kampasamından destek alamıyorum. İnternetten veya dışarıdan güvenilir bir şekilde nereden alabilirim ?
  12. etto

Selamlar. Şubat ayında Amerika Best Buy mağazasından Lenovo marka gaming laptobu satın aldım. 1 yıl garantisi var. Fakat şarj adaptörü 135W ve Amerikan tipli. Oyun sırasında şarjdayken şarjı bitiyor. Güç adaptörü yetmiyor olabilir diye yorumlar aldım çevremden. Garanti ile iletişime geçsem yeni...
  13. etto

Çözüldü✓ Notebook Ram Tavsiyesi

Bu RAM'i satın aldım daha yeni taktım hocam. Harika cuk diye oturdu, tavsiye için tekrar teşekkür ederim.
  14. etto

Çözüldü✓ Bir süre sonra FPS düşme sorunu

Soğutucu var altında aslında devamlı çalıştırıyorum, stand olarak kullanım amacıda sağlıyor bana. Yarın bir açıp temizliğine bakacağım teşekkür ederim. 1681130379 Termal macun sürmedim daha hiç, 3 ay oldu çünkü alalı ama onu da deneyeceğim. Teşekkürler.
  15. etto

Çözüldü✓ Bir süre sonra FPS düşme sorunu

Driverlar güncel hocam. 3 ay bile olmamıştır leptop bakıma ihtiyaç duyuyor mudur gerçekten ? Tek sıkıntı pc başında çok fazla sigara içiyorum o içine pisletmiş olabilir mi acaba düşünmüyor değilim
Geri