Merhabalar. Leptop'um şarjdayken şarjı bitiyor. Oyunlardan istediğim performansı alamıyorum ve şarjı bitti için sürekli bir tedirginlik yaşıyorum. Cihaz yurtdışından satın alındığı için sağolsun Lenovo ilgilenmiyor. Şarj adaptörüm 135 W. Daha yüksel bir W değeri olan adaptör alsam sorun çözülür...
Selamlar. Levono İdeapad Gaming 3 cihazım için 170W şarj adaptörü almak istiyorum. Mevcut 135W adaptör var ve American type. Cihaz yurt dışından satın alındığı için garanti kampasamından destek alamıyorum. İnternetten veya dışarıdan güvenilir bir şekilde nereden alabilirim ?
Selamlar. Şubat ayında Amerika Best Buy mağazasından Lenovo marka gaming laptobu satın aldım. 1 yıl garantisi var. Fakat şarj adaptörü 135W ve Amerikan tipli. Oyun sırasında şarjdayken şarjı bitiyor. Güç adaptörü yetmiyor olabilir diye yorumlar aldım çevremden. Garanti ile iletişime geçsem yeni...
Soğutucu var altında aslında devamlı çalıştırıyorum, stand olarak kullanım amacıda sağlıyor bana. Yarın bir açıp temizliğine bakacağım teşekkür ederim.
1681130379
Termal macun sürmedim daha hiç, 3 ay oldu çünkü alalı ama onu da deneyeceğim. Teşekkürler.
Driverlar güncel hocam. 3 ay bile olmamıştır leptop bakıma ihtiyaç duyuyor mudur gerçekten ? Tek sıkıntı pc başında çok fazla sigara içiyorum o içine pisletmiş olabilir mi acaba düşünmüyor değilim