beyler display kullanıyorum sürücü güncelleştirdim sonra valoya girdim res değiştirdim bi anda ekran gitti daha da gelmiyo yeniden başlattım kabloyu çıkardım taktım falan sol ğstte ekranda hdmi ve displayport arasında hep gidip geliyo başja bir şey olmuyo ekran açık görüntü de geliyo ama sistem...
bir sene ne olum 4 senedir bekliyorum geçen gün karşı sokakta kablo çekiyorlardı kendi kapıma kabloyu çektirmem lazım ki fiberi alayım
1771688156
en erken gelmesi için neler yapabilirim
beyler şimdi 3-5 senedir fiber bekliyordum sonunda geldi ama şöyle geldi altyapı sorguladığımda altyapınız artık var diyor bir kaç gün önce 2 sokak ileride fiber kablo döşüyorlardı benim kapıda fiber döşemesi yapılmadı benim bu süreçte ne yapmam lazım kapıma fiber döşenmesi için kutu gelmesi...
Türktelekom müdürlüğüne gittim beni önden arkaya birime ofise soktular adamlara hem imzaları dilekçeleri verdim hemde baya konuştum 2025 nisan gibi başlayacaklarını söylediler 2026 ya giricez hiç bişi olmamış
Benim verdiğim dilekçede en az 20 kişi vardı daha da vardı sığdıramadım
1765818916
Olm kaç cihaz var saydım bide indirme yapıp oyun oynayan biriyim yine sıkıntı
Beyler bi sokak düşünün karşılıklı evler var sağ taraftaki evlerde fiber var soldakilerde yok aynı sokak sorgulama yapıyorum alt yapınız yok diyor 8-9 ay önce baya imza toplayıp dilekçe verdim cimere yazdım ulaştırma bakanlığına şikayet açtım herşeyi yaptım ama tık yok 2mbps internetmi olur olum...
1765372756
Elimde şuan egzoz fanı 2 tane kablo var psu dan çıkan orta kablolar ve kasa önünde çıkan zibilyon tane kablolar kaldı 1 kablo uzanıyor mesela ama o kabloda ayrılan 4 kablo daha var uzatmak için yapılmış muhtemelen