ben sistemdeki her parçayı aldım zaten sadece kasayı almamıştım onun da siparişini verdim yarın veya diğer gün elime ulaşır burda bi konu açarım yine bilen kişiler vgpu nasıl yapacağımı anlatır yıllarımı verdim araştıra araştıra en son bıktım yıldım gittim en üst seviye sistem dizdim kafa...
minik bi araştırma yaptım da bulamadım acaba sadece yurtdışına özel bir şey mi veya stokta falan mı yok acaba yani eğer havn hava akışı ve estetikliği daha iyiyse siparişini vereyim şimdi erkenden gelsin bari eğer olursa kendim vgpu yapmayı denerim veua stok bulduğumda vgpu bulup alırım son kasa...
havn evet doldurulunca manyak bir şey oluyor ama diğeri de mnimalist sade kalıyor ikisi arasında çok gidip geliyorum ama içimden bir his aldığın şeyin gücünü hissedebiliyorsan görmen de gerek diyor ve beni havn a atıyor rog 5080 ve ekstra mini ekranlarla ( lian li ) doldurabilirim kasayı ve kartı...
Beyler kafamda kesinleşmiş 2 kasa var başka herhangi bir öneri istemiyorum bu iki kasayı da çok beğeniyorum sistemimin genel mantığı estetiklik parçaları vs de ayarladım indirim kovalıyorum her şey bitti ama şu kasada hala birini seçemiyorum hava akışı olarak estetiklik olarak birlikte bi karar...
beyler pc yi baştan sona en küçük vidasına kadar söktüm tertemiz ettim dikkatlice ama şu argb kablolarını ben yapamıyorum abi illallah ediyorum eski kasa birde bir sürü şey var deliryorum herşeye kafam basar ama bunları full+full birleştiremedim neyse bi yardım edin de oyun oynim
harbiden lanet olsun şu eski sistem kasalara miğdemi bulandırıyorlar neyae konuya geçelim biraderlerim kasayı tümüyle herşeyiyle anakart ekran kartı dahil herşeyi söküp temizledim ayarladım miss gibi oldu show case değil ama en azından ısınmasın etmesin neyse herşeyi bağladım bi çalıştırayım...
en sondaki kafidir msi ekran kartı olan daha sademsi relax bi sistem ama kendim de özelleştirdim fanları mesela ben fanı farklı bakıyorum görünüşü kendime göre ayarlıyorum
1776684749
tamamen karar veremiyorum ama bende be quiet 900dx veya şu ekranlı kasanın ekransız olanı fanlar dediğim gibi...
hepsini notlara ekledim mausun skatezine kadar ekledin en küçükten en büyüğe ne lazımsa eksiksiz herşeyi yazdım
1776684557
şuna bir bak ya devasa bir şey