Euvenix isimli üyenin son içerikleri

1. Euvenix

Discord'a Ne Kullanarak Bağlanıyorsunuz?

Modem DNS değişimi
  2. Euvenix

Kasa Rgb Fanı Yanmaması Hk.

"GIGABYTE Control Center" indirip dener misin benim fanların ışıkları da elektrik kesintisinden sonra yanmıyordu "Armoury Crate (Asus)" indirip düzeltmiştim.
  3. Euvenix

🔥İndirim Gamepower Zoom Klavye 1.199 TL!

Trendyol linkinde red switch denmiş
  4. Euvenix

20 Yaşındayım, Yaklaşık 16 Bin TL Yatırımım Var. Siz Olsanız Nasıl İlerlerdiniz?

En garanti yol bence de alttaki arkadaşın yaptığı gibi altın almak. Uzun vadede üzdüğünü görmedim. Nakitteki paralarını da fonlarda biriktirirsin gram altın seviyesine ulaşınca satıp gramını kenara koyarsın. Fon piyasasına biraz daha hakim olunca da portföyünü buna göre şekillendirirsin. Ne...
  5. Euvenix

20 Yaşındayım, Yaklaşık 16 Bin TL Yatırımım Var. Siz Olsanız Nasıl İlerlerdiniz?

Düşük riskli fonumda aldığım andan beri günlük hiç - bakiye görmedim günlük 0.13-0.14 oranında getiri sağlıyor tabii ki vergisi (%17.5) ve yönetim ücreti var (%1.0) fondaki vergi ve yönetim ücretini çıkardığımızda yaklaşık %50 civarında gelir elde etmiş oluyorum. Bana kalırsa mevduat faizine...
  6. Euvenix

Kendi adıma konuşuyorum, ben yatırım olarak para birimleri kullanmayı mantıklı bulmuyorum her para biriminin sonuçta enflasyonu var. Vadeli mevduat yerine 0 gün valörlü alım-satım yapabileceğin düşük riskli fonlar var yıllık yaklaşık yüzde 60 getiri sağlayan onları tercih edebilirsin nakit...
  7. Euvenix

Satıcı Güvenilir mi ?

https://www.sinerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-7000mhz-cl32-ddr5-expo-ram-pvvr532g700c32k-p-51772?utm_campaign=akakce&v=1.82.8 Kupon ya da taksit imkanlarından yararlanıp yararlanmadığını bilmiyorum ama daha ucuz olarak sinerjiden alabilirsin.
  8. Euvenix

9060xt 7500fli Sistem Önerisi

Az önce bir arkadaşa da önerdim ve dün ben de sipariş ettim, bu ürünü tercih edebilirsin. https://www.n11.com/urun/game-garaj-prime-s75-r5-7500f-16-gb-1-tb-ssd-rx9060xt-dos-masaustu-oyuncu-oem-paket-bilgisayari-130024715?magaza=garajonline
  9. Euvenix

Maksimum 40-50k Arası Sistem Önerisi

https://www.n11.com/urun/game-garaj-prime-s75-r5-7500f-16-gb-1-tb-ssd-rx9060xt-dos-masaustu-oyuncu-oem-paket-bilgisayari-130024715?magaza=garajonline Bir süredir ben de bakınıyordum ve dün bu sistemi sipariş ettim, başlıkta 50k bütçe yazdığın için bu sistem bence senin için de uygun olur
  10. Euvenix

Bu fiyata daha iyi kablosuz kulaklık var mı?

Selamlar dostlar Cloud3 Wireless kulaklık almak istiyorum. Bu fiyattan daha uyguna daha iyi kablosuz kulaklık var mıdır bilmek istiyorum. 1718965721 Diğer; aynı zamanda bununla karşılaştırmanızı da isterim
  11. Euvenix

macOS Civ6 açılmama sorunu (Çözüldü)

Dostlar dosyaları da doğrularım silip tekrar da yükledim ancak oyunu açamadım, ne yapmam gerek? 1717937880 Bu sekmede Civ6'ya izin ver diyordu ona bastım çözüldü arkadaşlar umarım yardımcı olur sizlere de.
  12. Euvenix

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Ne gibi dezavantajlara sebep olabilir?
  13. Euvenix

Bu kulaklık nasıl, inceleme aradım ama bulamadım.
  14. Euvenix

Oyun için alınır mı, baktım surround yokmuş
  15. Euvenix

420TL bütçe ile hangi kulaklığı seçmeliyim?
Geri