euxperia isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ofis Laptopu Önerileri

Kardeşim bir işe başladı ve laptop gerektiğini söyledi idareten 12k'ya kadar bir laptop önerisi alabilir miyim. Excel vs için kullanacak taşınabilirliği kolay olursa da iyi olur. O segmentteki işlemcilerden vs hiç anlamıyorum bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
  2. E

❌İndirim Bitti! Palit Infinity 3 RTX 5060 Ti 16 GB 21.849 TL

net bi şekilde bu alınır
  3. E

🔥İndirim 🔥🔥TürkTelekom Faturalı Yeni Yıldız Tarifeler Koşun 20 GB 195 TL, 40GB 295 TL🔥🔥

aman aman şehrin merkezinde bile ulaşılmıyordu bana bu operatörü kullanırken. uzak dursun
  4. E

Açık Öğretim Bölüm tavsiyesi

Doğrudur hocam. Valla ben de kpssde kendime güvendiğim için yazdım bu bölümü iyi bir puanla atanırız diye düşündüm
  5. E

Açık Öğretim Bölüm tavsiyesi

Anadolu üni net daha iyidir. Yaz okulu var üniyi daha erken bitirebilirsin,Online canlı dersleri var katılmazsan bile ders kayıtları var,geçmiş sınavları paylaşıyorlar ve her şehirde sınava girebiliyorsun. Bölüm olarak da bu sene ben tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik yazdım kontejanı çok oluyo...
  6. E

Bilgisayarımdaki bu arıza nasıl giderilir

Merhabalar casper bir laptopum var gt940m ekran kartı intel 6200u işlemcisi var. Bilgisayarı açtıktan kısa bir süre sonra böyle bir ekran oluyor ve cızırtılı iğrenç bir ses. Bazen de sadece ekran kararıyor. Sebebi nedir bilen yardımcı olursa memnun olurum.Bazen 3-5 saat kullanıyorum hiç olmuyor...
Geri