everything isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Bim'de Minecraft Figürleri 59TL!

Telefon uygulaması dediğin şey bizde yok bakamıyoruz müdürler bakar mı bakmaz mi bilmiyorum fakat personeller görmüyor o an neyse o evet mağaza disiplinli elimize telefon bile vermiyorlar neymiş yasakmis peehh (cebimizde dahi taşıyamıyoruz) onun harici calistigimdan beri kimsenin kendine mal...
  2. E

Eşya ayırma durumu ürün gelmeden olmuyor gelir musteri der bunu alicam fakat yanımda para yok hemen gidip geleyim bunu bana ayırın alırlar tezgah altına koyarlar ama bunun gibi küçük ürünleri değil daha çok tv gibi diğer türlü zaten yasak ki önceden bize söylenmiyor bile neyin gelip gelmeyeceği...
  3. E

İphone 15 256 Gb aldım. Hata mı yaptım?

16 da almamaliydin 15 pro almaliydin ekran akiciligi vb mükemmel bir şey 15den proya geçince geri 15e bakmıyorsun bile
  4. E

Bimde calisiyorum stok tükendi bile burda ki çocuklar dadandı:F
  5. E

❌ ROBLOX YASAKLANDI ! ❌ DİSCORD POTADA !

Cs valorant hepsi yasaklanmalı millet bunlara özenip dışarı silahla çıkıyor herkesin psikolojisini bozuyor böyle oyunlar Savaş oyunları komple yasaklanmalı mesela robloxun da yasaklanması iyi oldu Cocuklari çok yanlış yönlendiriyor mesela koşarak olta atılmaz ama robloxta koşarak olta atabiliyoruz
  6. E

Aldığım klavyeyi iptal etmeli miyim?

HyperX Alloy Origins 60 Mekanik Oyuncu Klavyesi https://amzn.eu/d/1uv9Tsg Bunu aldim arkadaşlar sizce kötü mü iptal etmeli miyim
  7. E

Yurt dışı telefon alırken nelere dikkat edilmeli?

Arkadaşlar 15 Pro alacağım fakat nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum. Kapalı kutu olacak, ne tür satıcılardan almalıyım? Öneriniz var mı, aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim? Sahibindenden veya farklı platformdan alacağım
  8. E

Yurt dışı iphone 15 pro alınır mı

Sahibindende kapalı kutu yazanlar var hiç açılmamış bir şekilde ama mesela onda da sorun çıktı ne yapmaliyim
  9. E

Ha anladım tamam :D bende dedim nasıl olacak o 🤣 teşekkür ederim 1714918440 Peki alırken nelere dikkat etmeliyim garantisi sonuçta olmayacak bir sorun çıksa ne yapmalıyım
  10. E

Neden ki 8 ay degilmiydi hiç hattım kesilmeden 16 ay mi kullanabilecegim
  11. E

8 ay kullanabiliyormuşuz Telefonum güzel şu anki 4 ayda kapalı kullanabilirim yedek telefon var yani her yıl mı yenileniyor ve TR cihazı olmadığı için herhangi bir olumsuzluk olur mu? Olursa neler olur söyleyebilir misiniz? 30 bin TL'ye 15 Pro buldum mantıklı geldi. Satma gibi amacım yok ömür...
Geri