Telefon uygulaması dediğin şey bizde yok bakamıyoruz müdürler bakar mı bakmaz mi bilmiyorum fakat personeller görmüyor o an neyse o evet mağaza disiplinli elimize telefon bile vermiyorlar neymiş yasakmis peehh (cebimizde dahi taşıyamıyoruz)
onun harici calistigimdan beri kimsenin kendine mal...
Eşya ayırma durumu ürün gelmeden olmuyor gelir musteri der bunu alicam fakat yanımda para yok hemen gidip geleyim bunu bana ayırın alırlar tezgah altına koyarlar ama bunun gibi küçük ürünleri değil daha çok tv gibi diğer türlü zaten yasak ki önceden bize söylenmiyor bile neyin gelip gelmeyeceği...
Cs valorant hepsi yasaklanmalı millet bunlara özenip dışarı silahla çıkıyor herkesin psikolojisini bozuyor böyle oyunlar Savaş oyunları komple yasaklanmalı mesela robloxun da yasaklanması iyi oldu Cocuklari çok yanlış yönlendiriyor mesela koşarak olta atılmaz ama robloxta koşarak olta atabiliyoruz
Arkadaşlar 15 Pro alacağım fakat nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum. Kapalı kutu olacak, ne tür satıcılardan almalıyım? Öneriniz var mı, aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim? Sahibindenden veya farklı platformdan alacağım
Ha anladım tamam :D bende dedim nasıl olacak o 🤣 teşekkür ederim
1714918440
Peki alırken nelere dikkat etmeliyim garantisi sonuçta olmayacak bir sorun çıksa ne yapmalıyım
8 ay kullanabiliyormuşuz Telefonum güzel şu anki 4 ayda kapalı kullanabilirim yedek telefon var yani her yıl mı yenileniyor ve TR cihazı olmadığı için herhangi bir olumsuzluk olur mu? Olursa neler olur söyleyebilir misiniz? 30 bin TL'ye 15 Pro buldum mantıklı geldi. Satma gibi amacım yok ömür...