İmkansız değil bilerek düşük gösterilmesini uygulamak için yapıyorlar. Temuya aliexpress e gir bu yüzden indiirmlerle 30 euronun altına incek olsa bile satmaz sana. Hatta temu uyarı veriyor uygulanan indirimlerden önce 30 euro sınırının altında kalması lazım diye.
Evet bu modeli kullandım 4 sene falan. Pedleri eskiyince mikrofonsuz halini aldım şimdi o da panmusic de var Takstar Pro 82. Bu arada bu cooler master mh751 ile aynı kulaklık. HyperX Cloud 2 de bunun bi eski modeli olan Takstar Pro 80 in boyanmış hali zaten. Asıl üreticisi takstar dır yani...
Ses kalitesini önemsiyosanız bu daha iyi
https://www.panmusic.com.tr/urun/takstar-gm200-liberty-gamer-shade-gaming-oyun-kulaklik?srsltid=AfmBOooRbfqoDnuqD8iETGCBNzW3vxtikkemv1OAJN3aUp2oNG3N6Gzg
Type c dac (ses kartı) bakan arkadaşlar varsa alc5686 veya cx31993 çipli olmasına dikkat edin. Uygun fiyatta en iyi çipler bunlar. Ve telefonda kullancaklar alc5686 dan uzak dursun bence denediğim çoğu alc5686 telefonlarda temassızlık sorunu yapıyor garip bi şekilde.
İnanılmaz güzel kasa bende tamamen mesh olanı var soğutması olsun görünüşü olsun panellerin vidasız kolayca takıp çıkarılabilmesi olsun... Ayrıca küçük kasalar arasında en büyük ekran kartı sığdırılabilecek kasalardan biri. Fiyatı da gayet uygunken ihtiyacı olan hemen alsın.
Zamanında Bludio diye bir kulaklık firmasından kulaklık almıştım ve Türkiye deposundan 5 6 günde vergisiz bir şekilde gelmişti. Tabi bu satıcı güvenli demiyorum ama evet mümkün.