EverythingMiPro isimli üyenin son içerikleri

1. E

WraithEsports Kış indirimleri

Tespit edebildiklerini outlet olarak satıyor olabilir ama edemedikleri? Ayrıca sürekli alışveriş yaptığım bir platform bok atma gibi bi durum yok karşılaştığım durumu belirtiyorum. Traş makinesi de iade kapsamına giriyor veya aradan kaçıyor bilmiyorum ama yorumlara bakarsanız fark edersiniz...
  2. E

WraithEsports Kış indirimleri

Herkes linçlemiş ama adam haklı bence de. Amazondan, hepsiburadan (iade konusundan sıkıntı çıkarmayan firmalardan) aldığım ürünlerin ikinci el çıkmasından bıktım usandım. Ulan tamam bazen kablo fln alıyorum ikinci el geliyo, hadi tamam kabloyu geçtim traş makinesi aldım içinden kıllı çıktı şaka...
  3. E

🔥İndirim Elin Ayağın Üşümesin Kiwi KHT-8422 2000 W Fanlı Isıtıcı 549TL

Şakasız odamın ısınmasını 5090 la sağlıyorum bence marka kötülemeye gerek yok.
  4. E

🔥İndirim S24 Ultra 256gb 51.869 TL 🔥🔥

Çoğu telefonda minimaldi zaten abartıldı biraz o konu. Ön siparişle aldım benimkinde de ufak var ama hiç fark bile etmiyorum (zifiri karanlıkta bile). Telefon gerçekten hiç pişman etmedi bu fiyata düşünmeden alınabilir. Yeni yuvarlak tasarımı sevemedim zaten :D
  5. E

❌İndirim Bitti! Kiwi KSI-647 Buharlı Kırışık Giderici -399 TL

Bitmiş malesef sanırım. Arkadaşta vardı yurtta kullanıyodu ve çok memnundu. Bu model mi hatırlamıyorum ama.
  6. E

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Kulaklığı 499TL (KAÇMAZ)

Büyük sürücü daha iyi ses demek değildir ki, neden olmasın
  7. E

🔥İndirim RAMPAGE RM-1 2X15W + 34W TF/BT/AUX/USB RGB Gaming Soundbar Speaker 2849TL

Yok hocam mümkün değil zaten insanların işitme aralığının tamamı 20hz-20khz. 100k lık kocaman subwooferlar falan anca iniyo o kadar düşük frekansa. Bu fiyatta bu tarz bi üründen beklenen en fazla 60-70hz olabilir.
  8. E

🔥İndirim RAMPAGE RM-1 2X15W + 34W TF/BT/AUX/USB RGB Gaming Soundbar Speaker 2849TL

O zaman bu fiyata tadından yenmez valla keşke öyle olsa. Bu fiyata pc için alınabilir bence ama tv için özellikle salonda ise asla tavsiye etmem.
  9. E

Yok hocam bence rampage yanlış yazmış çünkü 20hz-20khz olması mümkün değil 😂
  10. E

Subwooferı süs olarak koymuşlar herhalde çünkü frekans tepkisi 90hz e kadar.
  11. E

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Hocam plugin neden gerekli? Direkt Sketchup (2024 yüklü bende ama eskilerde de oluyodu)'dan File -> Export -> 3D Model dediğimizde ister STL ister OBJ olarak kaydedebiliyoruz. Dediğim gibi sadece çiziminizin iç tarafında bi nokta, çizgi, düzlem vs. bırakmamanız ve her tarafını kapatmanız...
  12. E

Mimarlık hakkında bi bilgim yok ama eskiden sketchup kullanıyodum 3d modelleme için. Sketch up da bastırılabilir objeler yapmak görece zor diğer yazılımlara göre. Bütün ayrı objelerin içinin boş olması gerekiyo. Basılacak bütün parçaların solid olması gerekiyo (Özelliklerde hacmi yazıyosa solid...
  13. E

Tek baskıda birden farklı renk filament kullanabiliyo. Ama çok fazla çöp çıkarıyo, maliyetli oluyo ve aşırı uzun sürüyo (Birden fazla renk kullanırsanız tek renkte değişen bir şey yok).
  14. E

Arkadaşlar özellikle yazıcılara ve işleyişlerine ekstra bi ilginiz yoksa Bambu Lab gerçekten vazgeçilmez, inanılmaz stabil bir marka. Yaz dediğimi yazıyo ve herhangi bir sorun olduğunda direkt söylüyo. Eski yazıcımda (Anycubic Mega S) gerçekten 3d tasarımdan çok yazıcıyı çalışır hale getirmeye...
  15. E

🔥İndirim Msi meg ai1300p 1300w psu

RTX5090 12VHPWR konnektörünün sınırında değil mi zaten? İlerde wattlar artsa bile büyük ihtimalle konnektör değiştircekler. Ama evet 2 ekran kartı kullananlar için iyi bir fırsat.
Geri