evetf/psistemlazim isimli üyenin son içerikleri

1. E

Hangi monitör alınır

Dostum curved göze hitap eden tek modeldir va panel ise kotuleniyor neymiş gecikme süresi yüksek sanki o 0.2 milisaniyede takıma rampage aticaksin va al geç renk kontrastı iyidir fazlada para ödeme 144 Hz 200 Hz sadece ekran kartın o kadar FPS uretebilirse iyidir yoksa işe yaramaz ona göre bak
  2. E

Torrent nasıl kullanılır

Adamligi sendenmmk ogrencez awk veledi
  3. E

Torrent nasıl kullanılır

Ak arastirmjs bı de xD daha torenti bilmiyor s2k xD
  4. E

Torrent nasıl kullanılır

La senle ne konuscam bazı torrentlerde virüs yok diyon daha dünya dan haberin yok awk xD
  5. E

Torrent nasıl kullanılır

Başkası adam öldürür keser orası beni ilgilendirmez ama siz fikir ve yazılım korsanligi yaptiginiz için hakkınızda şikayette bulunuyorum şuan ss leri de attim geçmiş olsun
  6. E

Torrent nasıl kullanılır

Emek hirsizligi sonucta bekle sen
  7. E

Torrent nasıl kullanılır

Seni ihbar etmek zorundayım Korsan ürün kullanımı ve teşviki SS de aldım hakkinda işlem baslaticaz https://www.tbym.org/menu/korsan-ihbar.html
  8. E

Torrent nasıl kullanılır

Pc de şifre kişisel bilgilere son bı kez sarıl
  9. E

rx kartlar alınır mı?

Oynadığın oyunlarij FPS karşılaştırmasına bak
  10. E

Çözüldü✓ tebilondan bu sistemi almayı düşünüyorum nasıldır.

4070 ti dizersin bu paraya neden 14600 1698437122 Dlss3 fps artirmiyor mu? Alan wake 2 7800 xt FPS bak bakalım 16 VRAM ne kadarını kullanıp ne veriyor xD
  11. E

gtx 650 ti ile neler yapılabilir

Cs2 low 720p olabilir bı dene
  12. E

22 bin TL sistem önerisi

Acelen yoksa yarınki sistemi bekle dostum 1698436376 Gamın gen tr de sunrise yaz güzel bak kafana yatarsa
  13. E

22 bin TL sistem önerisi

4060 ti gpu. AMD 5600/ i512400f aşağısi zarar Ayrıca sayfayi arada yenile boşa çıkabilir
  14. E

22 bin TL sistem önerisi

Yarın tebilon sistem gelecek pusuda bekle 20k gecmez
  15. E

22 bin TL sistem önerisi

İtopya taa desibel al kardo
Geri