Arctic Liquid Freezer III Pro sıvı soğutucu nasıl bir şeymiş ya devasa bir şey bu kasanın üstüne sığmadı öne takacam. İşlemcim de ryzen 7 5700x Ram de takıcam hep karıştım. Şimdi bunu öne taktım dışarı vercek ama yukarıdaki fanlar ve arka fan konumunu nasıl yapayım dostlarım?
Fazlasıyla iş görür mü diyorsunuz? Biraz ben ileriye yönelik düşündüm
1757339829
Bu soğutucu daha iyi soğutmaz mı? Evet Kule tipini ben de seviyorum da ilerde işlemciyi değişirim diye sağlam bir şey almak istedim
Selam Dostlarım.. Kasama güncelleme olarak Ryzen 7 5700x işlemci alacağım ve ona da Arctic Liquid Freezer III Pro 240 MM soğutucu almak istiyorum hem ileriye yönelik olacak. Sorum şu.. Bu soğutucu nasıl? Diğer sorum ve en önemlisi şu Dark Diamond Pro Mesh kasamın üst bölümüne bu soğutucu sığar...
Arkadaşlar selamlar Bugün Fifa 23 ultimate sürümünü aldım ön siparişten ancak oyunu indirip oynaya basınca origine yönlendiriyor ve bu makine güvenli ön yükleme gerçekleştiremedi diyor.
Sebebi nedir? Bu hatayı alan var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar selamlar uzun zaman üstüne geldim özlemişim sizleri :) Arkadaşım 10.999 Tl ye 1650 Super li oyuncu pc si satıyor monitör de dahil. Bu bilgisayarı en kolay nerde satarız? Teşekkürler