Eviles61 isimli üyenin son içerikleri

1. Eviles61

Yardım 65k maks bütçeli Gaming Laptop Önerisi

Merhaba dostlarım. Kardeşime laptop alacağız. Rtx 5060 kartlı güzel önerilerinize açığım bekliyorum efendim
  2. Eviles61

Yardım Montaj ve Fan Yönü Yardım

Deneyeceğim. Ama hortumun yönü içime sinmedi pek ama kasamda da yer yok mecbur böyle taktım
  3. Eviles61

Yardım Montaj ve Fan Yönü Yardım

Arctic Liquid Freezer III Pro sıvı soğutucu nasıl bir şeymiş ya devasa bir şey bu kasanın üstüne sığmadı öne takacam. İşlemcim de ryzen 7 5700x Ram de takıcam hep karıştım. Şimdi bunu öne taktım dışarı vercek ama yukarıdaki fanlar ve arka fan konumunu nasıl yapayım dostlarım?
  4. Eviles61

Yardım Hangi ram almalıyım?

Evet ama 3600 mhz kafa karıştırıyor. tabii ki rgb isterim bi size danışayım dedim
  5. Eviles61

Yardım Hangi ram almalıyım?

Dostlarım. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ortada bir fiyat farkı var sizce değer mi ve hangisi?
  6. Eviles61

Öneri Tavsiye istiyorum hangi Ram?

İki marka arasında kararsızım. Fiyat farkı gözümü korkutuyor? Hangisini almalıyım tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum
  7. Eviles61

Yardım Sıvı Soğutma Desteği Ve Öneri

Ram Corsair 3600Mhz 32Gb Ddr4
  8. Eviles61

Teşekkür ederim
  9. Eviles61

Dark Diamond Pro Mesh
  10. Eviles61

Peki sığar mı? 240mm sıvı soğutucu? Ona göre karar vereceğim
  11. Eviles61

Fazlasıyla iş görür mü diyorsunuz? Biraz ben ileriye yönelik düşündüm 1757339829 Bu soğutucu daha iyi soğutmaz mı? Evet Kule tipini ben de seviyorum da ilerde işlemciyi değişirim diye sağlam bir şey almak istedim
  12. Eviles61

Selam Dostlarım.. Kasama güncelleme olarak Ryzen 7 5700x işlemci alacağım ve ona da Arctic Liquid Freezer III Pro 240 MM soğutucu almak istiyorum hem ileriye yönelik olacak. Sorum şu.. Bu soğutucu nasıl? Diğer sorum ve en önemlisi şu Dark Diamond Pro Mesh kasamın üst bölümüne bu soğutucu sığar...
  13. Eviles61

FİFA 23 ULTİMATE EDİTİON PC SORUNU!!!

Arkadaşlar selamlar Bugün Fifa 23 ultimate sürümünü aldım ön siparişten ancak oyunu indirip oynaya basınca origine yönlendiriyor ve bu makine güvenli ön yükleme gerçekleştiremedi diyor. Sebebi nedir? Bu hatayı alan var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
  14. Eviles61

10.999 Tl'ye Bilgisayar Almak

Arkadaşlar selamlar uzun zaman üstüne geldim özlemişim sizleri :) Arkadaşım 10.999 Tl ye 1650 Super li oyuncu pc si satıyor monitör de dahil. Bu bilgisayarı en kolay nerde satarız? Teşekkürler
  15. Eviles61

Çözüldü✓ BİOS güncelleme sonrası pc açılmıyor!!

Arkadaşlar anakartım gigabyte b450 s2h biosu en son sürümüne indirip kurdum ama gigabyte yasızısında kalıyor ne yapmam lazım? 1648895629 Reset attım pc'ye açıldı 🤣
Geri