Tamam hocam ğstğnde cpu yazanı taktım şimdi cuk oturdu
1720479100
Ya olm dalga geçmeyşn ilk defa pcnin içini ciddili söktüm şakasız belki de 6 saattir uğraşıyom
Arkadaşlar fotoğraftada da olduğu gibi sol taraftaki pini rahatlıkla takıp çıkarabiliyorum ama sağdaki zorla takmaya çalışırken yarıda kalıyor, üstüne çıkarırken bile zorlatıyor.
Ne yapmam lazım düzgünce takabilmem için?
Arkadaşlar AirPods Pro 2. Nesil almayı düşünüyorum.
Apple Store'da 9300TL
MediaMarkt'da 7500TL
Apple'dan alırsam garanti, iade gibi işlemlerde hiçbir sorun yaşamayacağımı biliyorum ama MedaiMarkt ile aralarında 2000TL fark var.
MediaMarkt'dan alırsam ileride kulaklıkla ilgili sorun yaşadığımda...
İtopyadan aldığım Arctis Prime kulaklığı bir tarafından hiç ses gelmediği için garantiye verdim ve bana stok olmadığı için Arctis Nova 1 Hi-fi vermeyi teklif ettiler.
Sizce nova 1’e mi geçeyim yoksa 1500tl para iadesini alıp üstüne para ekleyerek yeni bir kulaklığa mı geçeyim?
Arkadaşlar kısaca istediklerim bunlar.
Numlock kısmı olması farketmez, olmayadabilir. Koyu renklerde olması lazım, eğer rgbli ise programla vs. ışıklarını kapatabileyim. Sessiz bir switch olması tercihimdir, sessiz olmasa bile en azından rahatsız edecek kadar da gürültülü olmasın ve beni en az...
Arkadaşlar kasayla monitörün yerini değiştirmek için kablolarını çıkardım sonra tekrar ikisini bağlayim derken kabloları karıştırdım.
Kasa msi mag force m100a
Hocam geçen de yine yinee itopyadan 7-8 ay önce aldığım steelseries kulaklığın sağ tarafından ses gelmemeye başladı
bide onu garantiye götürücem daha offfff offfffff
eylülde de pc aldık inşallah onun başına bir şey gelmez.
İtopyadan f310 alalı yaklaşık 60-70 gün oldu. Az önce fifa oynarken farkettim, sol analoğun sağ üst kısmı algılanmıyor?
F310un içini açıp halledebileceğim bir şey mi yoksa direkt garantiye mi gönderiyim?
1709388066
Arkadaşlar bütçem ortalama 17k ama zorlarsam 20k ya kadar çıkabilirim.
Genel amacım oyun oynamak, güncel oyunları en kötü orta seviyelerde bana kastırmadan, dropsuz oynatabilsin.
Ve tabii ki uzun ömürlü bir şey arıyorum.
Ekran kartı Nvdia olması terciğimdir.