Evrenuzay isimli üyenin son içerikleri

1. E

Klavye geç tepki veriyor

Herkese merhaba, laptobumda klavyeye 2-3 saniye basmadığımda tepki vermiyor 1-2 saniye gibi bir süre. daha önce de olmuştu güncelleme yaptıktan sonra düzeldi tekrar olmaya başladı 2 haftalık cihazdır. marka asus rog strix G17
  2. E

Öneri Crack dosya site önerisi

Hayır siteyi beğendim bazı oyunlar da türkçe dil desteği güncellenmemiş oda tercih meselesidir
  3. E

Oyunindirvip kullandım kullanışlı Kullanabilirsiniz
  4. E

Tabi
  5. E

Daha indirmedim
  6. E

Teşkürler
  7. E

Herkese merhaba crack dosya indirmem lazım oyun ve 3D programlar için önerebileceğiniz bir site var mı (hogwards, god of war ,cyberpunk solidworks cadcam
  8. E

Yardım Dil değiştirme sorunu

Hocam bunları denedim olmuyor YouTube de videoları da izledim dil ekleyemiyorum 1683300655
  9. E

Yardım Dil değiştirme sorunu

Herkese merhaba laptopumda yanlışlıkla ingilizce yaptım türkçe olmuyor ne yaptıysam olmadı kafayı yemek üzereyim help me
  10. E

teknik resim için Laptop önerisi

Herkese merhaba arkadaşım laptop almayı düşünüyor bütçe 20-23 bin TL teknik ressam kendisi ara da oyun da oynar(oda belki ) tavisye edebileceğiniz laptop var mı (oyun oynamasaydı sadece teknik resim yapsaydı hangi laptopu önerirdiniz)
  11. E

Yardım Çok acil yardımcı olabilir misin?

Arkadaşlar herkese merhaba arkadaşım 3D teknik resim için şöyle bir laptop almayı düşünüyor ? Fiyatına göre sizce nasıldır önerebileceğiniz bir laptop var mı? (32gb ram 1tb ssdrtx3060) var...
  12. E

Öneri Rtx3060 6gb üst düzey oyunlar için iyi midir?

İmkandan ziyade taşımak zorunda olduğum için laptop almak zorundayım “ iş-ev”
  13. E

Laptop için 6gb yeterlimidir sizce bana yetmeyecek gibi geliyor. 1682794585 Hocam asusun resmi sitesinde 4060 var düşündüm almayı kararsız kaldım
  14. E

Merhaba Asus rog strix g17 için geforce rtx 3060 6gb bir laptop için yeterli midir. Asusun resmi sitesinde bu şekilde vermiş bir çok videoya baktığımda yeterli olmayacağını söylüyor hatta pc toplayanlara bakıyorum 12gb olanını seçiyorlar çok kararsızım. profesyonel olarak 3D çizimler yapıp...
Geri