Degil hocam ne alakası var?
1588769636
Hocam ama ben daha monitör ve kulaklık alacagım ben için sorun orada ve neden kendim ışıklandırayımki? o kadar para verecegim.
1588769748
Dostum ben görünüş diyorum ama başka önerin varmı?
Hocam ben daha monitör falanda alacagım ve 3600x e 2080Super takanı görmedim mesela biostar isimili markayıda hiç görmedim çokda içime sinmiyor açıkcası :) teşekkürler.
Selam millet bir pc topladım nasıldır? Render yapacagım için sıvı sogutmada gerek duydum özellikler şöyle
-R5 3600.
-Gigabyte RTX2070 Super.
-G.Skill 16GB(2x8) Trident Z RGB 3600mhz CL16.
-MSI B450 Tomahawk MAX.
-CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB Sıvı Soğutucu.
-Gigabyte 480GB (İleride 1 TB...
Selam millet Gaming X ile aralarında tam 600TL fark var bende RGB ve daha iyi sogutma için Gaming X alacaktım fakat Gigabyte'yi gördüm aralarındaki 600TL'ye deger mi?
Selam millet bir sıvı sogutucu alacagım R5 3600 için yayın yapacagım ve video çekecegim sizce bunun için almaya degermi? alacagım sıvı sogutucu CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB nasıldır?
Selam millet RTX2070S Gaming X alacagım ve o RGB'leri görmek istiyorum bana en fazla 700TL olacak şekilde ekran kartını dik takabilecegim kasa önerir misiniz? Normalde aparat ile baglayacaktım ama performans kaybı oluyormuş bende onu istemedigim için kasa alacagım girek.