Ewig61 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bios ekranı açılmıyor

secure boot sorununu çözmek için bios ekranına girdim monitör de bios ekranı gözükmüyor pc açık sorun nedir
  2. E

İpad açılmıyor acil yardım

Hocam 1 hafta önce kullanmıştım
  3. E

İpad açılmıyor acil yardım

2024 ün eylül ayında gürgençlerde ipad air m2 aldım bu aralar tableti kullanmıyordum şarjı bitmişti şarja taktım 2 saat boyunca şarjda durdu çıkardım şarjı tableti hiç açamadım şarj aleti bozuk mu diye kontrol de ettim öyle bir problemde yok sorun ne olabilir
  4. E

Bios güncellemesine gerek var mı

Nasıl güncellerim
  5. E

Bios güncellemesine gerek var mı

Anakartım MSI B450M-A PR Şu anki işlemcim Amd ryzen 5 5500 Ekran kartım Rtx 4060 Yeni işlemci aldım amd ryzen 7 5700x işlemci ankartla uyumlu mudur ve bios güncellemesine gerek var mı?
  6. E

Wifi sorunu acil yardım

Bios la alakası da yoktur herhalde
  7. E

Wifi sorunu acil yardım

Yapma ya yok mudur bi çözümü yorumları iyidi ürünün
  8. E

Wifi sorunu acil yardım

Wifi adaptörü almıştım bugün geldi bilgisayarıma taktım algıladı fakat wifi gözükmüyor
  9. E

İşlemci yenilemek istiyorum

Bütçeyi aşıyor o biraz 1743687559 5k-6k arası
  10. E

İşlemci yenilemek istiyorum

Şu an sistemimde 4060 ve ryzen 5 5500 var işlemcimi 5 5600x yağmayı düşünüyorum veya sizin önerileriniz nedir
  11. E

Tp link bluetooth usb si aldım fakat kulaklığı görmüyor

Geçenlerde mediamarkt tan tplink in bt 5.0 usb sini aldım pc ye taktım fakat cihaz ekle diyince hiç bir cihazı görmüyor sorun nedir acil yardım 1718193899 Bilgisayarım windows 11
  12. E

Yeni pc aldım windows 11 kurulur mu

Önceki açtığım konuda bana link atmışlardı hem 10 hem 11 10 da iso bulamadım
  13. E

Kanka kuramadım 10 u
  14. E

Yeni sistem aldım ve windows 11 kurmayı düşünüyorum bir sıkıntı çıkar mı
  15. E

Vatan bilgisayardan pc aldım windows nasıl atılır

Vatandan pc aldım ordaki adam dedi ki flashına windows yükleyip bilgisayara aktarman gerekiyo o demo windows linki nerde bulabilirim
Geri