arkadaşlar i7 11800h işlemcili bir laptop sahibiyim işlemcimi intel arc driverından vs her yerden güncelliyorum ama güncellemeyi başlattıktan sonra bitmiyor bilgisayarın ekranı simsiyah oluyor be kapama tuşuna basılı tutup kapatıp açıyorum eski haline dönüyor arcden güncellemeyelere baktığımda...
merhabalar acer nitro 5 kullanıcısıyım i7 11800h 3060 95w sistemi var oyunlarda fpsim düşük olduğu kanaaatine vardım
araştırmalarımın sonunda bu videoyu buldum
ekrana yansıtmak istemiyorum bunun bir çözümü var mıdır acaba ?
i7 11800h işlemci, 3060 6gb 95w ekran kartı var.
cs2 120fps, valorant 150-200 arası fps görüyorum. bu fpsler normal mi yoksa benim şüphelenmem gerekli mi ?
Akraban çok pis kazıklanmış.
Link bu cihazı önerebilirim fiyat olarak güzel
Tek sıkıntısı ekranı herhangi bir dokunma ile Hemen oynamaya başlıyor biraz fazla hassas almadan önce herhangi bir teknoloji mağazasından test et öyle al
türk telekom taahhütüm bitmek üzere ve fiyatlar da uçmuş durumda 35 mgbte 150tl veriyorum şu an aynı tarife 400-500 arası yenilediğimde
araştırdım ve karşıma türknet çıktı fiber alt yapım var kontrol ettim 100 mgbt destekliyor 299tl fiyat çıkıyor bu fiyat sanırım her ay değişiklik...
2-3 ay önce bu bilgisayarı aldım link 8gb ram mevcut içinde win 11 kurdum ve ramden dolayı google bile kullanamaz duruma geldim sipariş ederken yanında 8gb 3200mghz ddr4 kingston marka ram aldım ama takmamıştım şimdi biraz araştırdığım kadarıyla içinde bulunan ram markası ile aynı olması...