exa_tr isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Monitörümdeki ips glow normal mi

Hocam sinek sesi gibi renkler değişince ses değişiyor ama duyuluyor
  2. E

Yardım Monitörümdeki ips glow normal mi

Hocams sizdende monitör çalışırken ses geliyomy
  3. E

Monitörden çıkan Bu ses normalmi

https://www.mediafire.com/file/ua3q6ygpdyy46v1/20260216_010843.mp4/file RENK DEĞİŞTİRİNCE SESLER çıkıyor DEĞİŞİYOR SİZCE NORMALMİ ZARARI VARMI
  4. E

ACİL YARDIM SQUAD AÇILMIYOR SYSTEM 32 VOLUME3 HATASI

ne gibi sıkıntılar vardır hocam gördüğüm kadarıyla 2kda daha iyi sonuç veriyor
  5. E

hocam çözüm olarak w11 e geçtim düzeldi sizce kalıyımı yoksa geri döneyimi performans açısından fark varmı
  6. E

hocam kaspersky var girmesi zor
  7. E

yok hopcam olmuyo device harddisk volum 3 system32 vcruntime 140_1.dll hatası
  8. E

hocam monitör aldım ondan sonra oyunu açım dedim yok 1771104957 hocam volume 3 dosyası nerden bulcam sildim system32 den
  9. E

hocam yeniden yükledim yok hala 0x00007b hatası var
  10. E

ÖNCELİKLE SQUADDA 0X700000B HATASI ALIYORDUM SONRA BİŞEYLER SİLDİM YÜKLEDİM ŞİMDİDE BU HATAYI ALIYORUM YARDIM EDİN
  11. E

ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS alınır mı? ?

hocam aldım bu gün baya memnunum ordaki beylikdüzü mağazasında asus temsilcisi ağabeyde yardımcı oldu baya memnunum 4 yıl garantide var götürür evlenene kadar
  12. E

evet hocma olur haklısınız idare eder hoparlörü en kısa sürede vatan beylikdüzü mağazasından alcam hocam alırkende ölü piksel baktırırm +1 yılda garanti alıcam
  13. E

mediafire gibi biryere yükleyip link atarsanız olabilir hocam dizifilm izlerken işimi görürse yeter hocam birde dedinizya 2kda oynamıyor kimse diyelim ben 1080pde kullanmak istiyorum ekran kalitesi bozuluyormu veya oyunu 1080 oynamak istiyorum 1771006090 hocam ışık sızması ıps glow gibi durum varmı
  14. E

hocam 200hz yeterli bence zaten 2k da normal oyunlarda 150 üstüne çıkmak zorki online oyunlarda bile aksiyon anlarında 2kda fps 250lerde gezer bence Birde hocam hoparlörü varmış galiba testini bulamadım siz atabilirmisiniz çekip
  15. E

hocam siz vg27aql5a kullanıyorsunuz galiba şu ana kadar memnunmusunuz
Geri