exaa isimli üyenin son içerikleri

1. E

BU FİYATA DAHA İYİSİ VARMI RAİJİNTEK PSU (LİTE)

-- rez --
  2. E

İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

Bende sadece pompanın rgb'si yanıyor ayrı taktığım için heralde senin dediğini bi deniyeyim
  3. E

İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

Bende bu konuyu görüp almıştım r7 7800x3d için bir kaç chrome sekmesi açıkken sıcaklık bu şekilde. Sadece fanların rgb'sini açamadım bütün kabloları bağlamama rağmen onun dışında gayet memnunum.
  4. E

Çözüldü✓ Mouse'u PC'ye Takınca PC Kapanıyor ???

Anakart üzerindeki usb portu yerine kasa üzerindeki porta bağladım pc kapanmadı. Sitesinden driver'ını indirip kurdum. Şimdi anakart üzerindeki porta taktım bir sorun yok. Ama sebebini anlayamadım tabii.
  5. E

Çözüldü✓ Mouse'u PC'ye Takınca PC Kapanıyor ???

Selamlar, AJAZZ AJ159 PRO mouse'um var. Önceki bilgisayarımda sorunsuz kullanıyordum şimdi yeni bir pc topladım pc açıkken mouse standının usb kablosunu anakartın usb portlarından herhangi birine (7-8 port denedim) bağladığımda direkt pc kapanıyor. PC'yi tekrar açmaya çalışınca ekteki görsel...
  6. E

Bilgisayarim format atilmiyor mavi ekran veriyor

arakadaşın dediği gibi. ayrıca win11 usbsi hazırlarken mutlaka rufus kullanın
  7. E

Çözüldü✓ Yeni Pc'ye Windows Kuramıyorum! Yardım!

Rufus ile kurunca sorun çözüldü kurdum windowsu şimdi, teşekkürler tekrardan
  8. E

Tamamdır, mesai başladı şimdi bitsin rufus ile dener yazarım buraya, teşekkürler
  9. E

O ekran bende gelmiyor işte sıkıntı o
  10. E

yükleme bittiğinden kasıt: asus tuf yazısı gidip mavi ekran gelince mi çekeyim flash'ı 1757438400 Secure boot ekranı bu şekilde enable/disable görmedim.
  11. E

tamamdır deniyicem birazdan
  12. E

power' bastıktan sonra esc'ya basılı tutunca direkt bios açılıyor
  13. E

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-gaming-b650-e-wifi/
  14. E

Daha detaylı yazabilir misin, tam anlayamadım yapamam gerekeni. 1757437578 Bios ekranı bu şekilde
  15. E

hazırda yok hocam malesef, evde de sadece macbook var. 4-5 saat sonra win10 yüklemeyi deneyebilirim
Geri