Exacastur isimli üyenin son içerikleri

1. Exacastur

Xiaomi Pad 8 Pro Vs Samsung Galaxy Tab S11; Siz Olsanız Hangisini Alırdınız ?

128 gb ı 30.119,00 TL, 256 gb ı 33.999,00 TL 11 ultraya çıkamam 40 bin tl. Şu şu fiyatı geçmiş alınmaz diyebileceğimiz stabil bir ekonomi de yok. Alınmaz deyip almadıkça artacaklar. Bu yüzden sizden ricam, beni anlamaya çalışın lütfen, ya da 35 bine kadar daha iyi bir öneriniz varsa o cihazı...
  2. Exacastur

Google servislerinin olmaması ve Dimensity 9400+ ile yarışabilecek bir işlemciye sahip Huawei tablet bulamadığımdan dolayı listeye almadım. Böyle bir Huawei cihazı ben gözden kaçırdıysam eğer, bulabilirsem eklerim. 30-35 binleri gözden çıkarıyorum, haliyle de işlemci ram ekran gibi şeylere çok...
  3. Exacastur

Xiaomi Pad 8 Pro (12 GB RAM / 512 GB HAFIZA) VS Samsung Galaxy Tab S11 (12 GB RAM / 256 GB HAFIZA) Xiaominin Avantajı Snapdragon 8 Elite işlemci ve 512 gb hafıza kullanması, Samsung'un Avantajı Xiaomi IPS iken Samsung'un Dinamik Amoled X2 kullanması ve 7 yıl yazılım güncellemesi vadetmesi...
  4. Exacastur

Macbook M1 13inç 16gb ram 256gb ssd laptop İOS Mobil Geliştirme için alınır mı ?

Çok kuvvetli bir oyuncu laptobum zaten var ama İos Mobil Geliştirme için de bir cihaza ihtiyacım var. Param bir tek buna yetiyor Alınır mı ?
  5. Exacastur

5-6 bin TL civarlarında sıfır telefon öneriniz var mıdır ?

Snapdragon 690 nasıldır ? G95 midir Snapdragon 690 mıdır ?
  6. Exacastur

5-6 bin TL civarlarında sıfır telefon öneriniz var mıdır ?

Mümkünse en az 6 GB rami olmalı. İşlemcisi ve hızı iyi olmalı, en az 3-4 sene götürmeli beni. Bi ara Tecno Camon 18p yi falan düşündüm ama sonradan da daha bilindik bir şey alınması açısından Xiaomi Redmi Note 10S düşündüm. Siz ne düşünürsünüz arkadaşlar, ne almalıyım ?
  7. Exacastur

Türk Almanda hangi mühendislik okunmalı; Elektronik vs Mekatronik vs Makine?

Sadece bu üç bölüm tutuyor. Yıldız Teknik falan da geliyor ama Türk Alman Üniversitesinin gerisinde kaldığını düşünüyorum. Uzatmadan yeniden sorayım soruyu; Türk Alman Üniversitesinde hangi bölüm okunmalı ? Elektrik Elektronik Mühendisliği vs Mekatronik Mühendisliği vs Makine Mühendisliği...
  8. Exacastur

10. Sınıf AYT Netlerim

Yks gününe kadar her gün düzenli paragraf sorusu çöz.
  9. Exacastur

10k altı laptop öğrenciyim

10 bin altı laptoplardaki en kuvvetli işlemci RYZEN 5 5500U. Benchmark puanı RYZEN 5 5500U'nun İ7 10750H'dan daha kuvvetli olduğunu söylüyor. Kanıtı: https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-5-5500U-vs-Intel-Core-i7-10750H/4141vs3657 Laptop önerilerime gelirsek ...
  10. Exacastur

Rtx 3050 Sistem Nasıl?

Bu sistem toplanırsa bence gelecekte işlemci değiştirilmeli. RTX 3050'nin yanına İ5 11.nesil falan iyi gider.
  11. Exacastur

5000-5500 TL Arası Telefon Önerisi

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/618148-663858-676901-757736/oneplus-nord-n10-5g_redmi-note-10s_realme-8_samsung-galaxy-m33-5g/ İnceleyin bu linkteki karşılaştırmaları
  12. Exacastur

İPS, VA, TN Hangisi?

IPS > VA > TN TN'e sakın bulaşma, işe yaramaz. VA monitör var bende, laptop da IPS ekran; Aynı görüntüyü ikisinde de açıp telefondan foto çektim ve uzun uzun baktım 2 ekrana da. Monitörün ekranı sanki laptobun parlaklık kısılmış hali gibiydi. Ha sürekli monitörü kullandığım için VA günlük...
  13. Exacastur

5000-5500 TL Arası Telefon Önerisi

Ben olsam almam. Ha donanımı kötü değil eyvaallah ama ben Realme alacağıma şahsen Xiaomi Samsung tercih ederdim.
  14. Exacastur

Monster HUMA H3.V1 Satacağım ne kadar yazmalıyım fiyatı?

5 binden aşağı satmayın. 6 - 6,5 belki 7 bin yazılabilir.
Geri