2k bir monitördeki kadar kaliteli görüntü elbette elde edilmiyor ancak oyundan oyuna değişmekle birlikte görüntüde netlik artıyor. Ben bazı oyunlarda...
Dayı yirmi kişi senin gibi saçma sapan cevaplar veriyor, cevap vermeden de geçebilirsiz be, bide parantez içinde mantıklı bir şey demişsin e!!! o zaman ne...
YouTube daki teknoloji kanalları bunu öneriyor da bende bunu saçma bulduğum için size sormak istedim. Yok yani özel bir sebebi falan mı var, varsa da söyle...
1080p de işlemci ekran kartına darboğaz yapıyorsa ve monitörde 1080p bir monitörse darboğaz olmasın diye yazılımdan sistemi 2K daymış gibi çalıştırıp 1080p...
Doğru. O fiyatlara böyle PSU'ların olduğunu bende biliyorum PSU önerisi vermesine gerek yok ben söylediğim PSU hakkında tam bilgi sahibi olarak almak için...
[H3 id='Gameforce+GF600+600+W+Power+Supply+sizce+nasl.+RX+480+ve+ryzen+5+5500++altracak+fiyat+u+anda+1500+TL']Gameforce GF600 600 W Power Supply sizce...
Ekran kartı AMD RX480 8GB
İşlemci AMD ryzen 5 5500
Ram Twinmos A520M-A Pro
Soğutucu AMD stok fan
Güç kaynağı Strong ST600W 80+ bronz
Kasa yok uzay montaj...
Ekran kartı AMD RX480 8GB
İşlemci AMD ryzen 5 5500
Ram Twinmos A520M-A Pro
Soğutucu AMD stok fan
Güç kaynağı Strong ST600W 80+ bronz
Kasa yok uzay montaj...
Bu telefonda Google bile kullanamıyorum play store a girip indirmeye çalışınca bu uygulama yalnızca diğer uygulamalarda çalışır diyor bu yüzden chrome...