Symbian grubunda varım hocam ama RebornCfw yi ilk defa görüyorum. Symbian anna ya olan bağlılığım olmasa kurardım. Gerçi 603e kurabilirim. Bakacağım. Teşekkürler.
Edit:Nokia n8 ve e7 ye özelmiş sadece. Umarım 603e de çıkar.
Hocam reddit telegram discord youtube falan var aslında eğer ilgilenmek isterseniz. Lumia cihazların baya bir topluluğu var yurt dışında. Türkiyede de bir topluluk var. İlgini çekerse tabi.
5gyi ayarlardan kapattım arkadaşlar. Çok fazla git gel yaptı yarım saattir şarjımı yiyor.
1774102302
Hocam keyfine mi kullanıyorsun zorunluluktan mı? Bootloader fln açtın mı?
Bende öyle hatırlıyorum hocam.
Telefon parasını da sisteme yatırmıştır arkadaş. İyi bir bilgisayar için anlaşılabilir bir fedakarlık.
1774102126
Hocam aktif mi kullanıyorsun şuanda?
Dediğin siteyle nende yaptım hocam 4g ile aynı hızlarda.
1774101178
4g ye geçerken de böyle mi olmuştu sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum. 5g nisanda açılacaktı da ne zaman hatırlamıyorum.
Ara sıra 4g oluyor 5g oluyor. Bir işi düzgün yapsalar keşke.
Hocam şuanda beylikdüzündeyim valla toriuma doğru gidiyorum hala 5g. Sim kartta 5g kart hani. Olmasa 5g aktif olmazdı diye tahmin ediyorum.
1774100401
Aynen öyle
Merhaba. Beylikdüzündeyim şuanda (istanbul) ve bir anda 5g aktive oldu bende. İnternetim hala yavaş. Türktelekom kullanıyorum, galaxy s23.
Bir görsel vardı, borunun boyutu büyüyordu ama akan su hep azdı. O ayar.
İyi bayramlar hocam. Eskiden almak aklıma gelmedi hiç. Covid öncesi alsam mükemmel olurdu aslında. Bende kullanabildiğimi ara sıra kullanırım. N8 hakkındakş gelişmeler nedir?